- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
İlk defa canım hayırlısı artık rüyamda turşu yiyordum geçen gece :)Hmm benimde adete yakın resmen aşeriyorum her ay oluyor tabi bende...
Sende ilk defa oluyorsa vardır belki göbişte bir bebiş ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk defa canım hayırlısı artık rüyamda turşu yiyordum geçen gece :)Hmm benimde adete yakın resmen aşeriyorum her ay oluyor tabi bende...
Sende ilk defa oluyorsa vardır belki göbişte bir bebiş ))
Bende 11 kasımdı henüz birşey yok11-12 kasım haber var mı siZden ?
Aynı durumdayızBende 11 kasımdı henüz birşey yok
Bende Perşembe günü lekelenmeler oldu sende de oldu muAynı durumdayız
Bnmde 11 kasım. Ses yok. Umutla bekliyorum. Belirtiler adet öncesi gibi. Göğüslerim çok hassasBende 11 kasımdı henüz birşey yok
Olmadı herkeste lekelenme olmazmış inşallah hamileyizdirBende Perşembe günü lekelenmeler oldu sende de oldu mu
Hayır canm belli etmez illaki belirti arama benim hiç bir belirtim olmamıştıKızlar hamilelik illaki belli eder mi çok az belirtim var ama adet mi hamilelik mi bilemiyorum bat a 3 gün kaldı
14 kasım benimde beklemedeyim
14 kasım benimde beklemedeyim
gercekten günler gecmiyor zman durdu allahım bir an önce hamile olduğumu öğreneyim diyorum en yakın zamandaGünlerde geçmiyor iple çekiyorum resmen zaman durdu sanki
Senin geçmiş tatlım test yapabilirsin aslındaBnmde 11 kasım. Ses yok. Umutla bekliyorum. Belirtiler adet öncesi gibi. Göğüslerim çok hassas
olmadığını biliyorum olduysa dedim ortak Aradım hu konuda ay umarım ya bu günü de Yarını da atlatsamOlmadı herkeste lekelenme olmazmış inşallah hamileyizdir
İnşallah canımHayır canm belli etmez illaki belirti arama benim hiç bir belirtim olmamıştı
İnşallah canım
Seninde 15 kasımdı sanırımSabıııırr
Ah. Beni.m o kadar karıstı ki ovülasyona göre 11 kasımdı . Sata göre 14-15 kasım ovülasyona göre henüz gelen Yok adet olmadım . Onu atlattım . Şimdi sata göre olanı bekliyorum .Seninde 15 kasımdı sanırım
Benimde aynı böyle ovulasyona göre 8 kasımdı ama bat ı bekliyorum işteAh. Beni.m o kadar karıstı ki ovülasyona göre 11 kasımdı . Sata göre 14-15 kasım ovülasyona göre henüz gelen Yok adet olmadım . Onu atlattım . Şimdi sata göre olanı bekliyorum .
Hangisini beklemek mantıklı bilemiyorumBenimde aynı böyle ovulasyona göre 8 kasımdı ama bat ı bekliyorum işte
Benim normal olarak adetim 3 gün sürer bugün 2. gün ve hala bişey yok acaip heyecan yaptımOl
olmadığını biliyorum olduysa dedim ortak Aradım hu konuda ay umarım ya bu günü de Yarını da atlatsam