• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bata son 3 gün hala bi belirti yok her ay belirti sandığım şeyler yine devam ediyor. Dün akşam eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldık 3 ay oldu evleneli... Duyduğum anki hislerimi anlatamam ama biliyorum siz anlarsınız kayınvaldemin evindeydik tam yemeğe oturmuştuk yani o an sanki birinin ölüm haberini almış gibi bişey oturdu içime boğazım düğümlendi ne yemeğe devam edebildim ne sofradan kalkabildim yanlış anlamasınlar diye neyseki eşim anladı çok fazla oturmadık zaten eve giderken arabada kendimi bıraktım ve bütün gece ağladım ilk defa eşimin yanında ağladım o da çok üzüldü ama bütün akşam zor tutmuştum kendimi tabiki onun adına çok sevindim ama bende 3 ay sonra hamile kalmıştım ve kaybettim üstünden bi sene geçti hala bekliyorum umudumu kaybediyorum sanki bilmiyorum dünki haberebukadar ağlamak sağlıklı bi durum değil sanırım hç iyi değilim :KK43:(( çok uzattım kusura bakmayın
canm ya seni çok iyi anlıyorum varya .bende aynı hisleri yasadım yasıyorum hala insanlar. Bebek Yok mu diye soruyor bide . Sanki ben istemiyorum olmasını da boş boş konuşuyorlar allahım duysun sesimizi inşallah

canm ya seni çok iyi anlıyorum varya .bende aynı hisleri yasadım yasıyorum hala insanlar. Bebek Yok mu diye soruyor bide . Sanki ben istemiyorum olmasını da boş boş konuşuyorlar allahım duysun sesimizi inşallah
Amin inşallah canım zaten buraa hepimiz birbirimize destek oluyoruz anlayabiliyoruz bu olayı başkasına anlatsam kimbilir neler düşünürdü keşke biraz empati kurabilseler zaten yaşadığımız süreç çok zor bide onlar üstümüze gelmeseler

Amin inşallah canım zaten buraa hepimiz birbirimize destek oluyoruz anlayabiliyoruz bu olayı başkasına anlatsam kimbilir neler düşünürdü keşke biraz empati kurabilseler zaten yaşadığımız süreç çok zor bide onlar üstümüze gelmeseler
Aynen öyle artık tAkmamaya alıştım çocuklu ortamlara rahat bir şekilde girmeye alıştım açıkcası

Ben
Aynen öyle artık tAkmamaya alıştım çocuklu ortamlara rahat bir şekilde girmeye alıştım açıkcası
Ben de takmıyorum sanıyodum hatta iki gün önce eşimin bi başka kuzeni doğum yaptı:) bebek görmeye çok rahat ve mutlu bi şekilde gitmiştim ama dün öyle oldu işte gerçekten değişik bi durum kafayı yiyorum galiba:skandal::confused:

Kızlar hamilelik illaki belli eder mi çok az belirtim var ama adet mi hamilelik mi bilemiyorum bat a 3 gün kaldı

Aaa hadi inşallah güzel haberler verirsin...
14 kasım mı adet günün??
15 kasım canım bu da belirtiyse aşırı açım normalde hiçbirşey yiyemeyen ben bu ara günde 1,5 ekmek yiyorum kendime şaşıyorum biraz da kilo aldım bu yüzden

15 kasım canım bu da belirtiyse aşırı açım normalde hiçbirşey yiyemeyen ben bu ara günde 1,5 ekmek yiyorum kendime şaşıyorum biraz da kilo aldım bu yüzden
Hmm benimde adete yakın resmen aşeriyorum her ay oluyor tabi bende...
Sende ilk defa oluyorsa vardır belki göbişte bir bebiş ;)))

Back