• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık kasım Ayı içinde hamilelik düşünenler batları kasım ayında olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam :) ama beklese bile koyulaşmazdı değilmi normalde? Bilmiyorum sen kullandınmı
Ben. Bu ay kullandım ama benim bir koyulaştı tamam dedim yumurtladım daha sonra ili gün falan yapmadım öylesine iki gün sonra tekrar yapayım dedim baktım tekrar koyulaşmış benim pek sağlıklı olmadı o yüzden yani ama ben hep koyu çizgiyi gördüğüm zaman değerlendirdim canım

Amin inşallah rabbim en yakın zMan da hayırlısıysa hayırlısı ile nasip etsin
Öyle bi şey ki bir tarafta bebek için bir sürü uğraş veren ellerinden geleni yapan kadınlar bir tarafta her gün haberlerde izlediğimiz korkunç sokağa atılan veya öldürülen bebek haberleri maalesef.
Allah gerçekten hakedene versin inşaAllah

İnşaAllah hoşbuldm.benim 5 ay bitti denemem doktor tahliller hormonlar iyi sorun yok dedi bu ay klomen yazdı ama gittim yumurta oluşmamış dedi.senin ne durumda
Benm daha 3. Ay denemem bende hormon testi yaptırdım sorun yok ama doktor takibi yapmadım bi 6 ay en azından beklerim olmazsa sonra tedavi düşünüyorum :)

Öyle bi şey ki bir tarafta bebek için bir sürü uğraş veren ellerinden geleni yapan kadınlar bir tarafta her gün haberlerde izlediğimiz korkunç sokağa atılan veya öldürülen bebek haberleri maalesef.
Allah gerçekten hakedene versin inşaAllah
Doğru rabbim ona açılan elleri kalpleri dualrı geri çevirmez sadece zamanı var o yüzden beklemekten Başka çare Yok

İlk 6 ay dolmadan ilaç kullanmayın kızlar gebelikler 6aydan sonra daha kolay oluşabiliyormuş benim 7.ayımda olmuştu tabi o ay klomen kullanmıştım

Canım yumurtlama olmuş dünü değerlendirmişsin zaten bugün ve yarında dene inşallah meleğin seninle olur

Ah bu göğüs hassasiyeti ağrısı taş gibi oldu göğüslerim . Keşke adet belirtisidir olmamış olsada hamileliği ayırt edebileceğimiz bir belirti olmuş olsaydı

İlk 6 ay dolmadan ilaç kullanmayın kızlar gebelikler 6aydan sonra daha kolay oluşabiliyormuş benim 7.ayımda olmuştu tabi o ay klomen kullanmıştım
Klomen kullanınca belirtilerin ne oldu beni çok rahatsız ediyor şuan bitti ilaç ama hála var etkileri

Günaydın kızlar bata son 3 gün hala bi belirti yok her ay belirti sandığım şeyler yine devam ediyor. Dün akşam eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldık 3 ay oldu evleneli... Duyduğum anki hislerimi anlatamam ama biliyorum siz anlarsınız kayınvaldemin evindeydik tam yemeğe oturmuştuk yani o an sanki birinin ölüm haberini almış gibi bişey oturdu içime boğazım düğümlendi ne yemeğe devam edebildim ne sofradan kalkabildim yanlış anlamasınlar diye neyseki eşim anladı çok fazla oturmadık zaten eve giderken arabada kendimi bıraktım ve bütün gece ağladım ilk defa eşimin yanında ağladım o da çok üzüldü ama bütün akşam zor tutmuştum kendimi tabiki onun adına çok sevindim ama bende 3 ay sonra hamile kalmıştım ve kaybettim üstünden bi sene geçti hala bekliyorum umudumu kaybediyorum sanki bilmiyorum dünki haberebukadar ağlamak sağlıklı bi durum değil sanırım hç iyi değilim :((( çok uzattım kusura bakmayın

Günaydın kızlar bata son 3 gün hala bi belirti yok her ay belirti sandığım şeyler yine devam ediyor. Dün akşam eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldık 3 ay oldu evleneli... Duyduğum anki hislerimi anlatamam ama biliyorum siz anlarsınız kayınvaldemin evindeydik tam yemeğe oturmuştuk yani o an sanki birinin ölüm haberini almış gibi bişey oturdu içime boğazım düğümlendi ne yemeğe devam edebildim ne sofradan kalkabildim yanlış anlamasınlar diye neyseki eşim anladı çok fazla oturmadık zaten eve giderken arabada kendimi bıraktım ve bütün gece ağladım ilk defa eşimin yanında ağladım o da çok üzüldü ama bütün akşam zor tutmuştum kendimi tabiki onun adına çok sevindim ama bende 3 ay sonra hamile kalmıştım ve kaybettim üstünden bi sene geçti hala bekliyorum umudumu kaybediyorum sanki bilmiyorum dünki haberebukadar ağlamak sağlıklı bi durum değil sanırım hç iyi değilim :KK43:(( çok uzattım kusura bakmayın
Üzülme canım seninkininde vardır bi zamanı rabbim en yakın zamanda sana verir inş

Back