canm ya seni çok iyi anlıyorum varya .bende aynı hisleri yasadım yasıyorum hala insanlar. Bebek Yok mu diye soruyor bide . Sanki ben istemiyorum olmasını da boş boş konuşuyorlar allahım duysun sesimizi inşallahGünaydın kızlar bata son 3 gün hala bi belirti yok her ay belirti sandığım şeyler yine devam ediyor. Dün akşam eşimin kuzeninin hamilelik haberini aldık 3 ay oldu evleneli... Duyduğum anki hislerimi anlatamam ama biliyorum siz anlarsınız kayınvaldemin evindeydik tam yemeğe oturmuştuk yani o an sanki birinin ölüm haberini almış gibi bişey oturdu içime boğazım düğümlendi ne yemeğe devam edebildim ne sofradan kalkabildim yanlış anlamasınlar diye neyseki eşim anladı çok fazla oturmadık zaten eve giderken arabada kendimi bıraktım ve bütün gece ağladım ilk defa eşimin yanında ağladım o da çok üzüldü ama bütün akşam zor tutmuştum kendimi tabiki onun adına çok sevindim ama bende 3 ay sonra hamile kalmıştım ve kaybettim üstünden bi sene geçti hala bekliyorum umudumu kaybediyorum sanki bilmiyorum dünki haberebukadar ağlamak sağlıklı bi durum değil sanırım hç iyi değilim(( çok uzattım kusura bakmayın
Amin canım inşallah hepimize en yakın zamanda nasip etsin Rabbim bu psikoloji hiçbişeye benzemiyoÜzülme canım seninkininde vardır bi zamanı rabbim en yakın zamanda sana verir inş
Hiç rahatsız etmedi beni hiç sıkıntım olmadı benim o zmanKlomen kullanınca belirtilerin ne oldu beni çok rahatsız ediyor şuan bitti ilaç ama hála var etkileri
Amin inşallah canım zaten buraa hepimiz birbirimize destek oluyoruz anlayabiliyoruz bu olayı başkasına anlatsam kimbilir neler düşünürdü keşke biraz empati kurabilseler zaten yaşadığımız süreç çok zor bide onlar üstümüze gelmeselercanm ya seni çok iyi anlıyorum varya .bende aynı hisleri yasadım yasıyorum hala insanlar. Bebek Yok mu diye soruyor bide . Sanki ben istemiyorum olmasını da boş boş konuşuyorlar allahım duysun sesimizi inşallah
Aynen öyle artık tAkmamaya alıştım çocuklu ortamlara rahat bir şekilde girmeye alıştım açıkcasıAmin inşallah canım zaten buraa hepimiz birbirimize destek oluyoruz anlayabiliyoruz bu olayı başkasına anlatsam kimbilir neler düşünürdü keşke biraz empati kurabilseler zaten yaşadığımız süreç çok zor bide onlar üstümüze gelmeseler
Ben de takmıyorum sanıyodum hatta iki gün önce eşimin bi başka kuzeni doğum yaptı:) bebek görmeye çok rahat ve mutlu bi şekilde gitmiştim ama dün öyle oldu işte gerçekten değişik bi durum kafayı yiyorum galibaAynen öyle artık tAkmamaya alıştım çocuklu ortamlara rahat bir şekilde girmeye alıştım açıkcası
İnşallah olmazsın canım benimde 23 kasımBenim bat 20 Kasıminşallah olmam
Benimde 20 kasım aynı günmüşüz seninle inş olmayızBenim bat 20 Kasım inşallah olmam
Amiin canım çok sağol. Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin canı gönülden diliyorumMaşallah canım sağ salim al kucağına inşallah rabbim bizlere de nasip etsin
Ne gibi belirtiler var canım??Kızlar hamilelik illaki belli eder mi çok az belirtim var ama adet mi hamilelik mi bilemiyorum bat a 3 gün kaldı
Akıntı göğüs ağrısı yorgunluk bazen de bulantım oluyor bilmiyorum yada canımNe gibi belirtiler var canım??
Aaa hadi inşallah güzel haberler verirsin...Akıntı göğüs ağrısı yorgunluk bazen de bulantım oluyor bilmiyorum yada canım
15 kasım canım bu da belirtiyse aşırı açım normalde hiçbirşey yiyemeyen ben bu ara günde 1,5 ekmek yiyorum kendime şaşıyorum biraz da kilo aldım bu yüzdenAaa hadi inşallah güzel haberler verirsin...
14 kasım mı adet günün??
Günlerde geçmiyor iple çekiyorum resmen zaman durdu sanki14 kasım benimde beklemedeyim
Hmm benimde adete yakın resmen aşeriyorum her ay oluyor tabi bende...15 kasım canım bu da belirtiyse aşırı açım normalde hiçbirşey yiyemeyen ben bu ara günde 1,5 ekmek yiyorum kendime şaşıyorum biraz da kilo aldım bu yüzden
Ayyy off hiç sorma valla normalde su gibi akıp giden zaman adete 1 hafta kala duruyor resmen..Günlerde geçmiyor iple çekiyorum resmen zaman durdu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?