- 30 Mart 2022
- 5.231
- 2.962
-
- Konu Sahibi mavilihayat00
Amh direk böyle yazmıyor belki uzun yazıyordur bir de öyle bakın sonuçlaraBirde Amh testini ne zaman yapiyolar, hormon testinin içinde olmuyor mudaha önce yumurtaliklarima alttan baktırdım yumurtan var hatta çatlamak üzere demişti
Canım son durumun nedir merak ettim şimdi4,5 a gore bı bucuk gun onceye gore ıkı katı olamsı gerekırken uc katı olmus ama 5 .7 ye gore dusuk. Salı gunu sonuca gore bı yol cızıcem. Bakalım kanama ne zaman duracak merak edıyorum
Canım son durumun nedir acabaİnşallaheğer pozitif görürsem bu ay değişik şeyler yaptım ona yoracam
Kimyasal olmuş olabilirKızlar merhaba. Geçen ay ne kadar hamilelik belirtisi varsa yaşadım göğüs ucu koyulaşma ve damarlasma, sol kasık batması, aşırı uyku hali ve bir sürü başka şeyler. Regl 2 gün gecikti ki normalde saat gibidir. 3 gün regl oldum ama nasıl regl öyle böyle pıhtı görmedim hiç hattta regl 2. Günü sabah uyandım ped ful pıhtı doluydu şimdi mesajları okurken aklıma geldi sizce kimyasal yaşamış olabilir miyim
Günümü bekliyorumCanım son durumun nedir acaba
Baktım göremedim yok sanırımAmh direk böyle yazmıyor belki uzun yazıyordur bir de öyle bakın sonuçlara
AMHAnti-Mullerian Hormon
Adet gününde verdim bende hormon testi ama demek ki Amh yok ona da baktirayim çok sağolun çok teşekkür ederimAmh değeri adet gününde yapılan bir test ve yumurta rezervini gösteriyor ama doktor sorun yok demişse için rahat olsun güzel düşün güzel olsun
E nabizdam da baktım ama göremedim heralde benden istemedi yaAmh testi de bu hormonlarla bakılıyor. Belki istemiştir o testide doktor ama bu hormonlar gibi hemen çıkmıyor e nabız varsa ordan bak canım sonucun çıkması birkaç gün sürüyor. Amh için regli olmaya gerek yok ama bu hormonları isterken onuda istiyor bazı doktorlar
Sıkıntı yapmayın bir ara baktırırsınız herhangi bir günde de verseniz olur adet dönemine gerek yok illa. Büyükşehirdeyseniz aynı gün çıkıyor. Ama rakamlara takılmayın,adet oluyorsanız herşey mümkünBaktım göremedim yok sanırım
Peki bunu öğrenebilir miyim üzerinden baya geçti şu an 2. Adet dönemindeyimKimyasal olmuş olabilir
Hadi hayırlısı olsun inşallahGünümü bekliyorum
Evet adet oluyorum düzenli olarak 23 günde bir,çok sağolun beni rahatlattinizSıkıntı yapmayın bir ara baktırırsınız herhangi bir günde de verseniz olur adet dönemine gerek yok illa. Büyükşehirdeyseniz aynı gün çıkıyor. Ama rakamlara takılmayın,adet oluyorsanız herşey mümkün
Evet çok şükür şuan iyi durumdayım ben ara ara kullanırım böyle bu sefer yine 10 ay ilaç kullandım şimdi iyiyim hem psikoloğa da gidiyordum ilaç kullanırken daha etkili oluyorBenim de öyle inanılmaz takıntım var uyuyamıyorum işe yaradımı psikolojik tedavi
Yaaa ne karışık bir şeydir kadın olmak ve hormonlarımizin ince hassasiyeti ah ki ne ahDiğer hrmonlara bakarken ona da bakar fsh,lh vs. Regli bakıldığı için. Ben doktora gitmeden baya doktor sitesi okudum ondan biliyorumİlk hormonlara baktırdığımda amh bakmamışlardı 2.gittiğimde kendim söyledim baktılar. Birde progesteron için reglin 21.günü çağırıyorlar bunu özellikle bu gün bakıyorlarmış
Bu arada kaset test yaptım bariz negatif sanırım psikolojik olarak gecikiyorum çünkü göğüsler dışında bir belirti yok zatenAnladım bekliyorum sonucu ozaman ben de Perşembe yapmayı düşünüyorum
İnşallah bu ay gebeyim diyebilirim sat 8ekim bekliyorum halaSelam6 aydır düşünüyorum henüz hamile kalamadım bu 6.aydı pek değerlendiremedim. Kasım ayına giriş yapmak için ekim reglimi bekliyorum 21 ekim kasıma kalan hanımlar neler yapıyorsunuz ?
Anladım ben de yarın yapacağım erken gebelik testi inşallah çıkarBu arada kaset test yaptım bariz negatif sanırım psikolojik olarak gecikiyorum çünkü göğüsler dışında bir belirti yok zaten