- 2 Haziran 2022
- 853
- 563
- 35
-
- Konu Sahibi mavilihayat00
Bugün olmam gerekiyordu ama hala bir iz yok göğüslerim çok şiş onun dışında bir belirti yok bir fikrim yok umutlanmak istemiyorumDurumunuz ne oldu acaba
İnşallah pozitif sonuç alırız ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzBugün olmam gerekiyordu ama hala bir iz yok göğüslerim çok şiş onun dışında bir belirti yok bir fikrim yok umutlanmak istemiyorum
Kızlar selam daha önce yazmıştım bugün rahim filmim vardı hala gelemedim kendime benim için çok acılı geçti anestezisiz oldum kanama pek olmadı fakat o 5 dakika da gerçekten perişan oldum merak edenler için tavsiyem anestezili olmanız
İnşallah pozitif sonuç alırız ne zaman test yapmayı düşünüyors
Ayy inşallah Allah duysun sesiniziİnşallah pozitif sonuç alırız ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Anladım bekliyorum sonucu ozaman ben de Perşembe yapmayı düşünüyorumAyy inşallah Allah duysun sesinizi
Bilmiyorum yarın yapabilirim ama başka belirti yok bence sadece gecikme diye düşünüyorum
Sizin şu anki durumunuz nedir? Sizde paylaşırsanız sevinirimAnladım bekliyorum sonucu ozaman ben de Perşembe yapmayı düşünüyorum
Bazı şeyleri ilk kez yaşıyorum biraz umutluyum ama çok da sevinmekte istemiyorum pazar günü başlayan açık kahverengi akıntım var gittikçe azalıyor tabi göğüs uclarim koyulasmis bugün farkettim hiç olmazdı bugün basım dönüyor hafiften sürekli uyumak istiyorum bilmiyorum yaa bir yılı geçti artık olsun istiyorum hiç hamilelik yaşamadım çünkü Perşembe cuma gibi bekliyorum adeti inşallah olmamSizin şu anki durumunuz nedir? Sizde paylaşırsanız sevinirim
Tabiki haber veririm
Ayyy inşallah bütün kalbimle diliyorum sonucu pozitif olsunBazı şeyleri ilk kez yaşıyorum biraz umutluyum ama çok da sevinmekte istemiyorum pazar günü başlayan açık kahverengi akıntım var gittikçe azalıyor tabi göğüs uclarim koyulasmis bugün farkettim hiç olmazdı bugün basım dönüyor hafiften sürekli uyumak istiyorum bilmiyorum yaa bir yılı geçti artık olsun istiyorum hiç hamilelik yaşamadım çünkü Perşembe cuma gibi bekliyorum adeti inşallah olmam
Agzinizdan bal damlıyorAyyy inşallah bütün kalbimle diliyorum sonucu pozitif olsun
Belirtiler çok gerçek Allah sizi yanıltmasin kahverengi akıntılar azalıp regle dönmemişse güzel haberbana haber verin mutlaka benim de olursa ilk olacak
İnşallh hamilesindirBeklemedeyim Perşembe cuma inşallah beklenen tarih 2 gün açık kahverengi lekelenme oldu devamı yok bugün hafiften basım dönüyor ama test yapmicam gün geçene kadarsenin noldu
Gerçekten mii çok çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beniii cuma inşallah doktora da gidecegim sağolunDeğerlerin anladığım kadarıyla gayet güzel amh önemli ama o yok sanırım fsh prolaktin güzel içini rahat tut
Birde Amh testini ne zaman yapiyolar, hormon testinin içinde olmuyor muDeğerlerin anladığım kadarıyla gayet güzel amh önemli ama o yok sanırım fsh prolaktin güzel içini rahat tut
Amh testi de bu hormonlarla bakılıyor. Belki istemiştir o testide doktor ama bu hormonlar gibi hemen çıkmıyor e nabız varsa ordan bak canım sonucun çıkması birkaç gün sürüyor. Amh için regli olmaya gerek yok ama bu hormonları isterken onuda istiyor bazı doktorlarBirde Amh testini ne zaman yapiyolar, hormon testinin içinde olmuyor mudaha önce yumurtaliklarima alttan baktırdım yumurtan var hatta çatlamak üzere demişti
Amh değeri adet gününde yapılan bir test ve yumurta rezervini gösteriyor ama doktor sorun yok demişse için rahat olsun güzel düşün güzel olsunBirde Amh testini ne zaman yapiyolar, hormon testinin içinde olmuyor mudaha önce yumurtaliklarima alttan baktırdım yumurtan var hatta çatlamak üzere demişti
Amh için regle gerek yok. Herhangi birgün yapılabiliyorAmh değeri adet gününde yapılan bir test ve yumurta rezervini gösteriyor ama doktor sorun yok demişse için rahat olsun güzel düşün güzel olsun
Ya doktorum bana öyle demişti hatta şimdi reglimi bekliyorum amh testi için gebelik yoksa regl gününde gel amh bakacağız demiştiAmh için regle gerek yok. Herhangi birgün yapılabiliyor
Diğer hrmonlara bakarken ona da bakar fsh,lh vs. Regli bakıldığı için. Ben doktora gitmeden baya doktor sitesi okudum ondan biliyorumYa doktorum bana öyle demişti hatta şimdi reglimi bekliyorum amh testi için gebelik yoksa regl gününde gel amh bakacağız demişti
Neden gördünüz psikolojik tedaviBen tam bir sene önce boş gebelik geçirdim ve kürtaj oldum ardından 9 ay psikolojik tedavi gördüm ve korunduk 2 aydırda yeniden deniyoruz sat 13 Ekim inşallah Kasım ayı uğurlu gelir ovulasyon testi aldım yapıcam inşallah
OKB rahatsızlığımdan ötürü gördüm. Takıntılı tekrarlayan düşüncelerNeden gördünüz psikolojik tedavi
Benim de öyle inanılmaz takıntım var uyuyamıyorum işe yaradımı psikolojik tedaviOKB rahatsızlığımdan ötürü gördüm. Takıntılı tekrarlayan düşünceler