- 28 Haziran 2022
- 2.071
- 1.058
-
- Konu Sahibi mavilihayat00
Sonuç göstermek için randevuya gerek yok diye biliyorum. Polikistik over mi var lh fshden yüksek çıkmış.Hormon testi yaptırdım,sonuçlardan anlayan biri bakabilir mi doktor bakmadı sıra randevu bulamıyorum
Adetliyken mi yaptırdın canım yoksa adetli değilken mi yaptırdın. Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama adetin 2. Günü git diyen oluyorHormon testi yaptırdım,sonuçlardan anlayan biri bakabilir mi doktor bakmadı sıra randevu bulamıyorum
Gittiğimde de doktor yoktu,sonra bir daha randevu alamadım gitmedim de bu hafta içi gideceğim. Pko yok diye biliyorum alttan muayne de bir şey çıkmadı ama hormondan bilmiyorum göstereceğim ih,FSH den yüksek çıkınca öyle mi oluyorSonuç göstermek için randevuya gerek yok diye biliyorum. Polikistik over mi var lh fshden yüksek çıkmış.
Adetliyken yapılıyor ben adetimin ikinci günü gittim canimAdetliyken mi yaptırdın canım yoksa adetli değilken mi yaptırdın. Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama adetin 2. Günü git diyen oluyor
Hormon testi reglin 2. Veya 3. Günü yapılır canım normal zamanda gidersen regl olda gel derAdetliyken mi yaptırdın canım yoksa adetli değilken mi yaptırdın. Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama adetin 2. Günü git diyen oluyor
Evet öyle diyorlar bende okuduğum kadar biliyorum. Randevuya gerek yok direk gidip sonuç göstermeye geldim dersen bakarlar.Gittiğimde de doktor yoktu,sonra bir daha randevu alamadım gitmedim de bu hafta içi gideceğim. Pko yok diye biliyorum alttan muayne de bir şey çıkmadı ama hormondan bilmiyorum göstereceğim ih,FSH den yüksek çıkınca öyle mi oluyor
Dilek Hanımcım Kasım 1 itibarıyla adetim bitti. Ekim geçti ama Kasımlar bizimdir değil mi?Son durumunuz nedir ne oldu
Tabiki de pozitif sonucu görene kadar her ay bizimDilek Hanımcım Kasım 1 itibarıyla adetim bitti. Ekim geçti ama Kasımlar bizimdir değil mi?
Sen naptın canımTabiki de pozitif sonucu görene kadar her ay bizim
Beklemedeyim Perşembe cuma inşallah beklenen tarih 2 gün açık kahverengi lekelenme oldu devamı yok bugün hafiften basım dönüyor ama test yapmicam gün geçene kadarSen naptın canım
İnşallah hayırlı haberler alırsınızBeklemedeyim Perşembe cuma inşallah beklenen tarih 2 gün açık kahverengi lekelenme oldu devamı yok bugün hafiften basım dönüyor ama test yapmicam gün geçene kadarsenin noldu
Ay inşallahİnşallah hayırlı haberler alırsınız
Benim 7 günüm var bakalım,geçen ay o kadar belirti vardı adet oldum çok üzüldüm. Artık serbest bırakayım kendimi diyorum. Ama insanın aklından çıkmıyor 7 günüm var bekliyorumAy inşallahpozitif sonuç alan var mı acaba bu grupta
7 gün kalınca ben de nasıl geçecek diye bekledim 2 3 güne indi şimdi o da geçmiyor tabi hiç hamile kalmadım ya bazen diyorum ki bari hamile kalabildiğimi öğreneyimBenim 7 günüm var bakalım,geçen ay o kadar belirti vardı adet oldum çok üzüldüm. Artık serbest bırakayım kendimi diyorum. Ama insanın aklından çıkmıyor 7 günüm var bekliyorum
Bende öyle,her şeyi belirti sanıyorum hevesleniyorum inşallah peş peşe güzel haber alırız7 gün kalınca ben de nasıl geçecek diye bekledim 2 3 güne indi şimdi o da geçmiyor tabi hiç hamile kalmadım ya bazen diyorum ki bari hamile kalabildiğimi öğreneyim
İnşallahBende öyle,her şeyi belirti sanıyorum hevesleniyorum inşallah peş peşe güzel haber alırız
Ay inşallah vardırİnşallaheğer pozitif görürsem bu ay değişik şeyler yaptım ona yoracam
Değerlerin anladığım kadarıyla gayet güzel amh önemli ama o yok sanırım fsh prolaktin güzel içini rahat tutHormon testi yaptırdım,sonuçlardan anlayan biri bakabilir mi doktor bakmadı sıra randevu bulamıyorum