- 16 Haziran 2022
- 385
- 284
- Konu Sahibi mavilihayat00
Bende laboquick kullanıyorum strip olanınıEvet sıvı alımına dikkat ederek yapıyorum. 12 gibi yapıyorum hep laboquick kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende laboquick kullanıyorum strip olanınıEvet sıvı alımına dikkat ederek yapıyorum. 12 gibi yapıyorum hep laboquick kullanıyorum
Bendeki kaset testBende laboquick kullanıyorum strip olanını
Kesinlikle gez dolaş başka şeylerle uğraş yap koy kenara gün içinde bile hiç bakma bu ay ben öyle yaptım gününde yumrutladım bakalım ne olacakHaklısın stres yaptıkça olmayacak bu iş en iyisi salmak teşekkür ederim cevabın için canım
İnşallah dediğin gibi olur canım benim bakalımKesinlikle gez dolaş başka şeylerle uğraş yap koy kenara gün içinde bile hiç bakma bu ay ben öyle yaptım gününde yumrutladım bakalım ne olacak
Evet hamile kalmayı kolaylaştırıyor ovulasyon stesti ama insanıda acayip stres sarıyor bakıyosun yumurtlama göremiyosun sters bakıyosun yumrutlama görüyosun değerlendirmem lazım diyosun sters insanlık hali değerlendiremiyosun bişey oluyo sters hiç takmamak lazım ama mümkünatı yok bendeBendeki kaset test
Ben de öyleyim ya mesela yumurtlamam lazımdı acaba niye oldu böyle diye diye kendimi yedim perşembeye randevu aldım baktırıcam yumurtalıklarıma sorun mu var diye.Evet hamile kalmayı kolaylaştırıyor ovulasyon stesti ama insanıda acayip stres sarıyor bakıyosun yumurtlama göremiyosun sters bakıyosun yumrutlama görüyosun değerlendirmem lazım diyosun sters insanlık hali değerlendiremiyosun bişey oluyo sters hiç takmamak lazım ama mümkünatı yok bende
Baktır bakalım arkadaşım ama bakarsın perşembeye kadar yumurtlarsınBen de öyleyim ya mesela yumurtlamam lazımdı acaba niye oldu böyle diye diye kendimi yedim perşembeye randevu aldım baktırıcam yumurtalıklarıma sorun mu var diye
Hayırlısı arkadaşım valla yaBaktır bakalım arkadaşım ama bakarsın perşembeye kadar yumurtlarsın
Canım bende hiç yumurtlamayacagım sanmıştım ama yumurtlama masajı yaptım hemen iki gün içinde çift cızgı çıktı sende dene youtube ebru ceylan yumurtlama masajı yaz nasıl yapılacagını anlatıyorHayırlısı arkadaşım valla ya
Kaç dk yapıyorsun kuzum gördüm onu da şimdi yapsam sence işe yarar mı yoksa geç mi kaldımCanım bende hiç yumurtlamayacagım sanmıştım ama yumurtlama masajı yaptım hemen iki gün içinde çift cızgı çıktı sende dene youtube ebru ceylan yumurtlama masajı yaz nasıl yapılacagını anlatıyor
Yumurtlama olmadıysa geç kalmadın yumurtlama görünce bırakacaksın ben 5 10 dakıka yaptım aklıma geldıkce ama bu ay yumurtlamıyor da olabılirsın çünkü 12 ayın 12sındede yumurtlamıyoruzKaç dk yapıyorsun kuzum gördüm onu da şimdi yapsam sence işe yarar mı yoksa geç mi kaldım
Ailede de yok çocuğu olmayan eşiminde benimde ama nasip ne zaman bekleyip göreceğiz 31 i yarın teste girip bakalım bir sorun var mıAcaba genetik falan ailede bir sıkıntı varmı önceden insanlar çok kolay hamile kalırmis şuan anlayamıyorum çevremde herkesde geç oluyor
Umarım değildir düşmesi için ne yapmak gerekiyor
Bende kullanıyorum folik asit bir aydır 1 ay sonra 1 yıllık evli olucam 6 ay korundum bıraktım. Ama hala kalamadım. Önümüzdeki günlerde doktora görünücem daha önce hic problem yaşamadım doktorda sağlıklı oldğumu söyledi umarım kasımda her isteyen anne olurYapmaz canım folik asit hamile kalırsan bebeğin sağlığı için kullanılan bir takviye.
Durumunuz ne oldu acabaKizlar selam bende reglimi bekliyorum 3 günüm var regl olacak gibiyim sadece farklı olarak göğüs uçlarım ağrıyor ve çok uykum var gün içinde inşallah vardır olmazsa kasimda beraberiz bende 10 aydır deniyorum hepimize Allah nasip etsin
Son durumunuz nedir ne olduO zaman gelsin Kasım bebisleriBende Kasım doğumluyum, Kasım ayını çok seviyorum inşallah çok hazırız bekliyoruz. Bat 25 Ekim
Hormon testi yaptırdım,sonuçlardan anlayan biri bakabilir mi doktor bakmadı sıra randevu bulamıyorumKızlar selam daha önce yazmıştım bugün rahim filmim vardı hala gelemedim kendime benim için çok acılı geçti anestezisiz oldum kanama pek olmadı fakat o 5 dakika da gerçekten perişan oldum merak edenler için tavsiyem anestezili olmanız