- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Bir tarafım bugün git hemen başla takibe diyor bir tarafım sık dişiniNe zamam kar verceksin. Biraz bekle istersen çizgi koyulaşmaya başlasın
Günaydın gelsın hergun ateş tabloları.Günaydın güzel annelerateşimi bildiriyorum çok değişik bir rüya gördüm ama bu sefer kararlıyım kimseye anlatmayacağım belki bilinçaltı belki değil ama çok güzel bir rüya gördüm
Hemen kan verme şunun için dedim. Eğer çok yeniyse beta küçüktür kendi kendini yeme yükselcek mi diyeBir tarafım bugün git hemen başla takibe diyor bir tarafım sık dişinitest yapmak için de aynı ikilemdeydim sonuç ortada gerçi kendimce totemim vardı göğsüme dokunabilirsem test yapmayacağım dedim bu sabah için.
Şimdi işin başka zor kısmı bu bilgiyi çevreden saklamak. Allah göstermesin inşallah sağlıklıdır ama emin olmadan yakınlarımı da sevindirmeyeyim.
Kızlar ateşinizi nasıl ölçüyorsunuz dil altına koyup muGünaydın gelsın hergun ateş tabloları.
Yaa rabbim gönlüne göre verdıııı arkadasımmKızlarr görüyor musunuz???
Evet kuzum dil altı çatlama ile birlikte yukselıyor çağlayana kadar genelde adet atesı dusuk oluyorKızlar ateşinizi nasıl ölçüyorsunuz dil altına koyup muben öyle yapıyorum her sabah henüz yükselme göremedim
Aaa panik stres benim göbek adım ben kendimi yemeye çizgiyi gördüğüm an başladım.” Niye erkenden yaptın ya yükselmezse aferim sanaHemen kan verme şunun için dedim. Eğer çok yeniyse beta küçüktür kendi kendini yeme yükselcek mi diye
Bırındekı beta ıle değerindeki aynı mıkız tebrık ederım tebrık ederımmm adete kaç gün varBirgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor halainşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
Bu çizgiye 100 vardırAaa panik stres benim göbek adım ben kendimi yemeye çizgiyi gördüğüm an başladım.” Niye erkenden yaptın ya yükselmezse aferim sanaLeucotheaThemis şimdi bekle dur bakalım”diye ama beta düşüktür çünkü 2 gün önce hayalet çizgi bile yoktu, ne filtreler yaptım hiçbir şey yoktu
kuzumm teşekkür ederimYaa rabbim gönlüne göre verdıııı arkadasımm
Bir tarafım bugün git hemen başla takibe diyor bir tarafım sık dişinitest yapmak için de aynı ikilemdeydim sonuç ortada gerçi kendimce totemim vardı göğsüme dokunabilirsem test yapmayacağım dedim bu sabah için.
Şimdi işin başka zor kısmı bu bilgiyi çevreden saklamak. Allah göstermesin inşallah sağlıklıdır ama emin olmadan yakınlarımı da sevindirmeyeyim.
Kan ne zaman istiyorsan o zamn ver canım sana kalmış ama çıkar sonuçta adatine kan gün kala yaptın testBir tarafım bugün git hemen başla takibe diyor bir tarafım sık dişinitest yapmak için de aynı ikilemdeydim sonuç ortada gerçi kendimce totemim vardı göğsüme dokunabilirsem test yapmayacağım dedim bu sabah için.
Bilmiyorum ki kuzum artimed çok hassas diyorlardı amaBırındekı beta ıle değerindeki aynı mıkız tebrık ederım tebrık ederımmm adete kaç gün var
Aa tamam doğru yapıyomuşumEvet kuzum dil altı çatlama ile birlikte yukselıyor çağlayana kadar genelde adet atesı dusuk oluyor
İşte sakin olman lazım bebişi de strese sokmaAaa panik stres benim göbek adım ben kendimi yemeye çizgiyi gördüğüm an başladım.” Niye erkenden yaptın ya yükselmezse aferim sanaLeucotheaThemis şimdi bekle dur bakalım”diye ama beta düşüktür çünkü 2 gün önce hayalet çizgi bile yoktu, ne filtreler yaptım hiçbir şey yoktu
4 gün varsa çıkar canım çıktıda zaten bende 4 gün varken yapmıştım senşnkinden daha silikti 45 çıkmıştı ilk betamBilmiyorum ki kuzum artimed çok hassas diyorlardı amaçatlamaya göre 4 gün var bata
Refl gunu liman ver dayanabılırsenBilmiyorum ki kuzum artimed çok hassas diyorlardı amaçatlamaya göre 4 gün var bata
Evet adet günğ verirsen 1000 lere kadar yükselebilir benşm adet günü 650 çıkmıştıRefl gunu liman ver dayanabılırsen
Doğruu sakin olmak lazım o zaman sitreş yapmayayım ben hepimiz için dua edeyimAa tamam doğru yapıyomuşumbekliyorum ben de çatlamasını bakalımm
İşte sakin olman lazım bebişi de strese sokma
Hamılenın duası kabul olurmuş apla lüffenDoğruu sakin olmak lazım o zaman sitreş yapmayayım ben hepimiz için dua edeyim
Bu ay inşallah tekrar görürsün canım çift çizgileri sen de4 gün varsa çıkar canım çıktıda zaten bende 4 gün varken yapmıştım senşnkinden daha silikti 45 çıkmıştı ilk betam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?