- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Söz hepiniz için mahlasınızla teker teker dua edeceğimHamılenın duası kabul olurmuş apla lüffen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söz hepiniz için mahlasınızla teker teker dua edeceğimHamılenın duası kabul olurmuş apla lüffen
Amin canım inşallah hadi yap yap durmıcan belli sonuçları da at bizeBu ay inşallah tekrar görürsün canım çift çizgileri sen de Bugün ofiste dışarı çıkma şansım da var çıkmışken veririm belki kan
Hadı bakalım bı hafta sonra banada nasıp olur inşallahSöz hepiniz için mahlasınızla teker teker dua edeceğim
Çok belli var Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah artımed güvenilir bi test şüphe etme Allahın izniyle. Kan ver ve 2 günde bir yükselişi takip et hayırlı olsun. Bu sayfadaki tüm arkadaşlarıma nasip olsun inşallahKızlarr görüyor musunuz???
Amin canım inşallah hadi yap yap durmıcan belli sonuçları da at bizeBu ay inşallah tekrar görürsün canım çift çizgileri sen de Bugün ofiste dışarı çıkma şansım da var çıkmışken veririm belki kan
aminnnn aminnnn çok çok aminHadı bakalım bı hafta sonra banada nasıp olur inşallah
Ayy bol bol et bebişim yaaDoğruu sakin olmak lazım o zaman sitreş yapmayayım ben hepimiz için dua edeyim
Bariz ben buradayım diyorBirgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor hala inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
benimde aynen öyle olur ama en son 6 ekimde olmuştum yani adetim 1 veya 2 kasım normalde anlam veremedim bu lekelenmeye bu kadar eken olmam normalmiMoralini bozma canım belki olmazsın adet lekelenmedir bu kadar erken olmuyorsan. Benim her adetim normalde 5 gün önce olurum 26 güne bir yani
Ya maşallah senin ne güzel ilerliyo bide benimkine bak anlamıyorum hiç. Acaba yanlış mı ölçüyorumEki Görüntüle 3152182
Birgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor hala inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
Günaydın gelsın hergun ateş tabloları.
Kızlar ateşinizi nasıl ölçüyorsunuz dil altına koyup mu ben öyle yapıyorum her sabah henüz yükselme göremedim
gözün aydın canım senin adına cok sevindim darısı bize olsun benim umudum kalmadı adet oluyorum galiba hemde günüme daha cok varken anlam veremedimBirgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor hala inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
Olumsuzluğumu sana bulaştırdım ıyı mıııCanım daha dur senin adetin 30 larda geliyor çok normal çatlasın da bak nasıl artmaya başlayacak :)
Kıııızzzz dünkü duygusallığın sebebi belli oldu desene çok şükür darısı devamına inşaallah
Valla benim ates sakinleşti sanırım adet gelecek, yarın belli olur ak koyun kara koyun :)
Dil altı bebişim, her sabah alarmım çaldığında(6da) yataktan kalkmadan ölçüp not ediyorum :)
Olumsuzluğumu sana bulaştırdım ıyı mııı
Bakalım yarın olsun görelim kuzumYok bebişim ya belirtim de yokya (göğüs ucu agrısı ve kahve tiksintisi) ben ısrarlar o belirtilerimi bekliyorum. Benim ateş seyrim de aşağı yukarı aynı şekilde ilerliyor. Yarın belli olur benim kanımca, dediydi dersin :)
Bebek stresinden erken de olabilir canım devam ediyor mu ben acaba lekelenme mi oldu dedim debenimde aynen öyle olur ama en son 6 ekimde olmuştum yani adetim 1 veya 2 kasım normalde anlam veremedim bu lekelenmeye bu kadar eken olmam normalmi
Ben de yataktan kalkmadan kontrol ediyorum artık alıştım sizdenCanım daha dur senin adetin 30 larda geliyor çok normal çatlasın da bak nasıl artmaya başlayacak :)
Kıııızzzz dünkü duygusallığın sebebi belli oldu desene çok şükür darısı devamına inşaallah
Valla benim ates sakinleşti sanırım adet gelecek, yarın belli olur ak koyun kara koyun :)
Dil altı bebişim, her sabah alarmım çaldığında(6da) yataktan kalkmadan ölçüp not ediyorum :)
Hoşgeldin canımYeni gördüm topiği merhaba sat 6 Ekim bat 5 Kasım hiçbir kür falan denemiyorum takip falanda yapmıyorum 22 yaşındayım 3. Gebeliğim 2. Bebişim olucak eğer olursa
HoşbuldummHoşgeldin canım
Eeee canım anlat bakam belirgin bir belirtin var mıydı ona göre hareket edelimAmin canım inşallah hadi yap yap durmıcan belli sonuçları da at bize
şuan yok canım akşam ve sabah leke gibi pembemsi kan oldu haklısın belki çok stres yaptım bilmiyorumBebek stresinden erken de olabilir canım devam ediyor mu ben acaba lekelenme mi oldu dedim de