• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

şuan yok canım akşam ve sabah leke gibi pembemsi kan oldu haklısın belki çok stres yaptım bilmiyorum
Stres çok kötü canım kendimden biliyırum sen adetin nasıl oluyor nasıl devam ediyor mu benimki geldimi gelir kesilmez anlaman lazım adetmi olcaksın lekelenmemi

Stres çok kötü canım kendimden biliyırum sen adetin nasıl oluyor nasıl devam ediyor mu benimki geldimi gelir kesilmez anlaman lazım adetmi olcaksın lekelenmemi
normalde gelince kesilmez bide zaten her ay 5 gün önce olurum yani 25 günde 26 günde bir bu sefer en son 6 ekimde olmuştum daha 1 kasım gibi olurum diyordum bugün devam ederse olmuş oluyorum

Eeee canım anlat bakam belirgin bir belirtin var mıydı ona göre hareket edelim

Şimdi şöylee,
Standart regl öncesi belirtilerin çoğu var, Ama pozitifbiri pozitifbiri nin de farkettiği gibi regle günler kala etrafa ateş saçan bir öfke bulutuna dönüşürdüm onun yerine gözpınarlarımda iki damla yaş hazır bekliyo 2 gündür falan. Bizlik bi durum varsa akalım apla diyerekten.
Kasıkta ağrı var ama daha çok iğne batması şeklinde ve belim sızlıyo(ağrımıyo sızlıyor)
Balıktan tiksinme gibi bi huy başladı. Geçen akşam annemlerde balık kokunca sofrada duramamıştım dün de eşim balık yiyelim dedi düşüncesi bile içimi kaldırdı. Şimdi yazarken bile bi huylandım
Vee benim için en ayırt edici belirtiye gelelim. Göğüsler. Benim normalde küçük sayılabilecek kızlarım regl öncesi hafif bi büyür sütyenin boş kısımlarını biraz daha doldururlar. Dün sütyeni zorluyorlardı ve ağrıyolardı, bugün ise ağrı çok çok arttı ve sütyenden dışarı taşıyolar.

ben 75-80 diyorum 100 e kdr yolu var :)
ekimde nokta atışı yapmıştın sen hep kuzum güveniyorum hislerine
Valla en basında dedim sana ben hislerim kuvvetli demek ki🤣 beta bence 100 ve üstü diyorum silik de belli bir silik yaniiiii
bundan sonra sana sorup öyle hareket etmeli ben ikna oldum:D
Siz iki hissi kuvvetli arasından bakalım ne çıkcak :D

beyons beyons kuzum olmazsa da kasım ayı içinde yine gelecek inşllah bak bu ay uğurlu inan. Kendini koyverme Allah hepimizin gönlüne göre verecek inşallah
canım benim tşk ederim beklemedeyim şuan olmazsa zaten yine kasım ayı içindeyim allahtan ümit kesilmez bize dualarını esirgeme hamişlerin duaları tutar :)

Back