- 1 Nisan 2020
- 1.075
- 881
- 73
- 33
Merhaba eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu umutlarım tekrar yeşerdi aslında erken biliyorum ama bu belirtiler beni umutlandırıyor işteBenim de göğüslerim çok ağrıyor bat tarihimiz de aşağı yukarı aynı. Siz çok uzun zamandır bekliyormuşsunuz umarım hamilesinizdir
Aynından +1 program benım adet tarıhımede henüz karar veremedı zaten ya 8ya11 dıyoBen de yatayım da sabah ateş olceyim
Çok geçmiş olsun, umarım ameliyat fayda etmiştirMerhaba eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu umutlarım tekrar yeşerdi aslında erken biliyorum ama bu belirtiler beni umutlandırıyor işteSiz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz 2 gün sonra tekrarlayacağım ben bat gününe kadar yaparım artık
İnşallah bu sefer tutmuştur canım bayadır bekliyormuşsun ilk mi olacak? Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder. Canım bence 3-4 gün bekle dahaKızlar iyi akşamlar bat 1 kasım,bu ay hiç ağrımayan göğüslerim ağrımaya başladı nefes alırken bile ağrıyor ve yumurtlamadan beri bitmeyen beyaz akıntım var ayyy istesemde aklımdan çıkaramıyorum 3 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım acaba oldumu bu ay umutlanmak istemiyorum ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum şuan yapsam çıkarmı ki?
Ya maşallah senin ne güzel ilerliyo bide benimkine bak anlamıyorum hiç. Acaba yanlış mı ölçüyorumGünaydın güzel annelerateşimi bildiriyorum çok değişik bir rüya gördüm ama bu sefer kararlıyım kimseye anlatmayacağım belki bilinçaltı belki değil ama çok güzel bir rüya gördüm
Hayırlara çıksın inşalalh canım bende bıgün rüyamda metal küpe gördüm elimde tutup bakıyorsun be alakaysaGünaydın güzel annelerateşimi bildiriyorum çok değişik bir rüya gördüm ama bu sefer kararlıyım kimseye anlatmayacağım belki bilinçaltı belki değil ama çok güzel bir rüya gördüm
Evet canımmmm çok bariz görüyorumKızlarr görüyor musunuz???
Bu artimeddi inşallah doğrudur bir de birgebeningünlüğü olanla yapacağım bakalımEvet canımmmm çok bariz görüyorum
Moralini bozma canım belki olmazsın adet lekelenmedir bu kadar erken olmuyorsan. Benim her adetim normalde 5 gün önce olurum 26 güne bir yaniKızlar günaydın dün akşam bi ıslaklık hissettim alıntı sandım baktım hafif pembe kan peçete ile sildim hiç adet olacam belirtisi yok adetine daha 6 gün var az önce yine aynı şekilde oldu evde duran normal gebelik testi yaptım tertemiz bi negatif bu kadar erken adet mi oluyorum bi anlam veremedim sinirim bozuldu
Var canım var 5 liralıj test ile yapsan da çıkar inşalalh anneler çıgalıyor sanki heyyy maşallahBu artimeddi inşallah doğrudur bir de birgebeningünlüğü olanla yapacağım bakalım
Birgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor halaVar canım var 5 liralıj test ile yapsan da çıkar inşalalh anneler çıgalıyor sanki heyyy maşallah
Silik milik boş ver kız var işteBirgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor halainşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
Canımmm tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah Darısı bizeBirgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor halainşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim canım amin, Allah gönlü çocuk hasretiyle dolan herkese nasip etsinCanımmm tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah Darısı bize
Ne zamam kar verceksin. Biraz bekle istersen çizgi koyulaşmaya başlasınTeşekkür ederim canım amin, Allah gönlü çocuk hasretiyle dolan herkese nasip etsinEkim ayı meyvelerini Kasım’da versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?