• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar iyi akşamlar bat 1 kasım,bu ay hiç ağrımayan göğüslerim ağrımaya başladı nefes alırken bile ağrıyor ve yumurtlamadan beri bitmeyen beyaz akıntım var ayyy istesemde aklımdan çıkaramıyorum 3 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım acaba oldumu bu ay umutlanmak istemiyorum ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum şuan yapsam çıkarmı ki?
Kişiden kişiye değişmekte olup yumurtlamanı tam kestıremıyorsan bır ıkı gün daha bekleyıp yapabılırsın üzülmem dıyorsan yarından ıtıbaren ardbarda deneyebılırsın

Kişiden kişiye değişmekte olup yumurtlamanı tam kestıremıyorsan bır ıkı gün daha bekleyıp yapabılırsın üzülmem dıyorsan yarından ıtıbaren ardbarda deneyebılırsın
15’inde yumurtlama 16’sı akşamı çatlama oldu tahmini 5 gün var bat’a ilk defa bu kadar göğüs ağrım oluyor beni şüphelendiren de bu oldu en iyisi beklemek galiba

Kızlar iyi akşamlar bat 1 kasım,bu ay hiç ağrımayan göğüslerim ağrımaya başladı nefes alırken bile ağrıyor ve yumurtlamadan beri bitmeyen beyaz akıntım var ayyy istesemde aklımdan çıkaramıyorum 3 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım acaba oldumu bu ay umutlanmak istemiyorum ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum şuan yapsam çıkarmı ki?
Eğer geç döllenme gibi bir durum olmadıysa silik de olsa testte çıkar canım. Bu konularda evet çok korkuyoruz, negatif olma ihtimaline karşı zamana bırakmak istiyoruz vs ama 2 düşük yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki erken gebelik tespiti çok faydalı olabiliyor. Çünkü bazen riskli durumlar gelişebiliyor, progesteron desteğine ihtiyaç olabiliyor vs. O yüzden eğer acaba diyorsan yap bence, için rahatlasın

Yapcaksan atsana yorumlayalım çok seviyoruz bu işi😁😁😁

Eklentiler

• 6BA1BBB8-B3DC-4659-89A5-AE3E93098B17.jpeg
    6BA1BBB8-B3DC-4659-89A5-AE3E93098B17.jpeg
    202 KB · Görüntüleme: 40
Evet canım acı degil şişlik var uç kısımlara dogru balon gibi normlade gögüsleri çok küçük biri olarak yine ufakta 😂😂 ama şişlik var sızlıyor resmen 21 gün öncede düşük yaptım o hamileligimdede böyke olmuştu acaba mı diyorum benimde iki tane var ama onlarda hiç hatırlamıyorum 8 sene bitti 2. Dogum yapalı
İnşallah doğru belirtilerdirde bir bir kavuşuruz o güzel haberlere 😍🙆‍♀️

Benim de göğüslerim çok ağrıyor bat tarihimiz de aşağı yukarı aynı. Siz çok uzun zamandır bekliyormuşsunuz umarım hamilesinizdir🙏🏻🙏🏻

Kizlar ben yarın kadın doğuma gitcem 3 aydır hamile kalamiyorum diye küçük iyi huylu kistler vardı , ultrasonla bakmasını rica etcem , döllenme olduysa veya yumurta çatlaması ultrason vs. Bunu gorebilirmi doktor? Yumurtlama günüm 2 gün onceydi

İnşallah doğru belirtilerdirde bir bir kavuşuruz o güzel haberlere 😍🙆‍♀️
İnşallah canım bugün test yaptım adetime 7 gün var çok silik de oksa gördüm yarın tekrarlıcam bakalım koyulaşma var mı yada düşük yapmıştım yoksa betam tam sıfılrlanmadı mı diye korkuyorum

Back