- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
11-13-14-16 olarak evet kuzumDeğerlendirdin mi peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11-13-14-16 olarak evet kuzumDeğerlendirdin mi peki?
Benımki noldu gene mı pık oldun dıyoHahahahaha aynen eşim sürekli dalga geçiyor zaten yumurtladın mı diye dediğin gibi tavuk gibi
Kişiden kişiye değişmekte olup yumurtlamanı tam kestıremıyorsan bır ıkı gün daha bekleyıp yapabılırsın üzülmem dıyorsan yarından ıtıbaren ardbarda deneyebılırsınKızlar iyi akşamlar bat 1 kasım,bu ay hiç ağrımayan göğüslerim ağrımaya başladı nefes alırken bile ağrıyor ve yumurtlamadan beri bitmeyen beyaz akıntım var ayyy istesemde aklımdan çıkaramıyorum 3 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım acaba oldumu bu ay umutlanmak istemiyorum ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum şuan yapsam çıkarmı ki?
15’inde yumurtlama 16’sı akşamı çatlama oldu tahmini 5 gün var bat’a ilk defa bu kadar göğüs ağrım oluyor beni şüphelendiren de bu oldu en iyisi beklemek galibaKişiden kişiye değişmekte olup yumurtlamanı tam kestıremıyorsan bır ıkı gün daha bekleyıp yapabılırsın üzülmem dıyorsan yarından ıtıbaren ardbarda deneyebılırsın
28 önde yap at buraya15’inde yumurtlama 16’sı akşamı çatlama oldu tahmini 5 gün var bat’a ilk defa bu kadar göğüs ağrım oluyor beni şüphelendiren de bu oldu en iyisi beklemek galiba
Eğer geç döllenme gibi bir durum olmadıysa silik de olsa testte çıkar canım. Bu konularda evet çok korkuyoruz, negatif olma ihtimaline karşı zamana bırakmak istiyoruz vs ama 2 düşük yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki erken gebelik tespiti çok faydalı olabiliyor. Çünkü bazen riskli durumlar gelişebiliyor, progesteron desteğine ihtiyaç olabiliyor vs. O yüzden eğer acaba diyorsan yap bence, için rahatlasınKızlar iyi akşamlar bat 1 kasım,bu ay hiç ağrımayan göğüslerim ağrımaya başladı nefes alırken bile ağrıyor ve yumurtlamadan beri bitmeyen beyaz akıntım var ayyy istesemde aklımdan çıkaramıyorum 3 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım acaba oldumu bu ay umutlanmak istemiyorum ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum şuan yapsam çıkarmı ki?
Hahahahha ne durumlara düşüyoruzBenımki noldu gene mı pık oldun dıyo
Oh oh süper inşallah tutmuştur yavruş hadi bakalım11-13-14-16 olarak evet kuzum
Yapcaksan atsana yorumlayalım çok seviyoruz bu işiKızlar iyi akşamlar bat 1 kasım,bu ay hiç ağrımayan göğüslerim ağrımaya başladı nefes alırken bile ağrıyor ve yumurtlamadan beri bitmeyen beyaz akıntım var ayyy istesemde aklımdan çıkaramıyorum 3 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım acaba oldumu bu ay umutlanmak istemiyorum ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum şuan yapsam çıkarmı ki?
Yaptım cnm ama sanırım sabredip beklemem gerekYapcaksan atsana yorumlayalım çok seviyoruz bu işi
İnşallah doğru belirtilerdirde bir bir kavuşuruz o güzel haberlereEvet canım acı degil şişlik var uç kısımlara dogru balon gibi normlade gögüsleri çok küçük biri olarak yine ufakta ama şişlik var sızlıyor resmen 21 gün öncede düşük yaptım o hamileligimdede böyke olmuştu acaba mı diyorum benimde iki tane var ama onlarda hiç hatırlamıyorum 8 sene bitti 2. Dogum yapalı
Hafif beyazlık var ikinci bölümde inşallah koyulaşır da hamilesindir canım filtre yaptım bakYaptım cnm ama sanırım sabredip beklemem gerek
Ayyy inşallh yıllardır hep aynı istekle bekliyorum inşallh bu sefer olmuştur isteyen herkesin dileği kabul olur inşHafif beyazlık var ikinci bölümde inşallah koyulaşır da hamilesindir canım filtre yaptım bak
AminnnAyyy inşallh yıllardır hep aynı istekle bekliyorum inşallh bu sefer olmuştur isteyen herkesin dileği kabul olur inş
Ay amın allahım inşallahOh oh süper inşallah tutmuştur yavruş hadi bakalım
Benim de göğüslerim çok ağrıyor bat tarihimiz de aşağı yukarı aynı. Siz çok uzun zamandır bekliyormuşsunuz umarım hamilesinizdirKızlar iyi akşamlar bat 1 kasım,bu ay hiç ağrımayan göğüslerim ağrımaya başladı nefes alırken bile ağrıyor ve yumurtlamadan beri bitmeyen beyaz akıntım var ayyy istesemde aklımdan çıkaramıyorum 3 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım acaba oldumu bu ay umutlanmak istemiyorum ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum şuan yapsam çıkarmı ki?
Benım 8 yada 11 batHahahahha ne durumlara düşüyoruz
Bu arada aramızda birgün varmış daha doğrusu benimki 16-18kasım arası düzensiz biraz bu aralar
İnşallah canım bugün test yaptım adetime 7 gün var çok silik de oksa gördüm yarın tekrarlıcam bakalım koyulaşma var mı yada düşük yapmıştım yoksa betam tam sıfılrlanmadı mı diye korkuyorumİnşallah doğru belirtilerdirde bir bir kavuşuruz o güzel haberlere