KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlarr görüyor musunuz???
Çok belli var Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah artımed güvenilir bi test şüphe etme Allahın izniyle. Kan ver ve 2 günde bir yükselişi takip et hayırlı olsun. Bu sayfadaki tüm arkadaşlarıma nasip olsun inşallah

Moralini bozma canım belki olmazsın adet lekelenmedir bu kadar erken olmuyorsan. Benim her adetim normalde 5 gün önce olurum 26 güne bir yani
benimde aynen öyle olur ama en son 6 ekimde olmuştum yani adetim 1 veya 2 kasım normalde anlam veremedim bu lekelenmeye bu kadar eken olmam normalmi

Canım daha dur senin adetin 30 larda geliyor çok normal çatlasın da bak nasıl artmaya başlayacak :)
Ya maşallah senin ne güzel ilerliyo bide benimkine bak anlamıyorum hiç. Acaba yanlış mı ölçüyorumEki Görüntüle 3152182

Kıııızzzz dünkü duygusallığın sebebi belli oldu desene çok şükür darısı devamına inşaallah
Birgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor hala inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah

Valla benim ates sakinleşti sanırım adet gelecek, yarın belli olur ak koyun kara koyun :)
Günaydın gelsın hergun ateş tabloları.

Dil altı bebişim, her sabah alarmım çaldığında(6da) yataktan kalkmadan ölçüp not ediyorum :)
Kızlar ateşinizi nasıl ölçüyorsunuz dil altına koyup mu ben öyle yapıyorum her sabah henüz yükselme göremedim

Birgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor hala inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah
gözün aydın canım senin adına cok sevindim darısı bize olsun benim umudum kalmadı adet oluyorum galiba hemde günüme daha cok varken anlam veremedim

Olumsuzluğumu sana bulaştırdım ıyı mııı

Yok bebişim ya belirtim de yokya (göğüs ucu agrısı ve kahve tiksintisi) ben ısrarlar o belirtilerimi bekliyorum. Benim ateş seyrim de aşağı yukarı aynı şekilde ilerliyor. Yarın belli olur benim kanımca, dediydi dersin :)
Olumsuzluğumu sana bulaştırdım ıyı mııı

Ben de yataktan kalkmadan kontrol ediyorum artık alıştım sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…