• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Benim de göğüslerim çok ağrıyor bat tarihimiz de aşağı yukarı aynı. Siz çok uzun zamandır bekliyormuşsunuz umarım hamilesinizdir🙏🏻🙏🏻
Merhaba eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu umutlarım tekrar yeşerdi aslında erken biliyorum ama bu belirtiler beni umutlandırıyor işte🤗Siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz 2 gün sonra tekrarlayacağım ben bat gününe kadar yaparım artık 🙈

Merhaba eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu umutlarım tekrar yeşerdi aslında erken biliyorum ama bu belirtiler beni umutlandırıyor işte🤗Siz ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz 2 gün sonra tekrarlayacağım ben bat gününe kadar yaparım artık 🙈
Çok geçmiş olsun, umarım ameliyat fayda etmiştir🙏🏻🙏🏻
Yarın yapıp yapmamak konusunda kararsızım. Dün test yaptım negatifti ama çok erkendi belki değişmiştir diye bir umut🙏🏻🙏🏻♥️♥️

Kızlar iyi akşamlar bat 1 kasım,bu ay hiç ağrımayan göğüslerim ağrımaya başladı nefes alırken bile ağrıyor ve yumurtlamadan beri bitmeyen beyaz akıntım var ayyy istesemde aklımdan çıkaramıyorum 3 yıldır istiyoruz hiç hamile kalmadım acaba oldumu bu ay umutlanmak istemiyorum ama test yapmamak için kendimi zor tutuyorum şuan yapsam çıkarmı ki?
İnşallah bu sefer tutmuştur canım bayadır bekliyormuşsun ilk mi olacak? Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip eder. Canım bence 3-4 gün bekle daha

Kızlar günaydın dün akşam bi ıslaklık hissettim alıntı sandım baktım hafif pembe kan peçete ile sildim hiç adet olacam belirtisi yok adetine daha 6 gün var az önce yine aynı şekilde oldu evde duran normal gebelik testi yaptım tertemiz bi negatif bu kadar erken adet mi oluyorum bi anlam veremedim sinirim bozuldu 😥

Günaydın güzel anneler 🥰 ateşimi bildiriyorum🤗 çok değişik bir rüya gördüm ama bu sefer kararlıyım kimseye anlatmayacağım 🤭 belki bilinçaltı belki değil ama çok güzel bir rüya gördüm 🥰🧿

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-27-06-46-38-426_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-10-27-06-46-38-426_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 89
Günaydın güzel anneler 🥰 ateşimi bildiriyorum🤗 çok değişik bir rüya gördüm ama bu sefer kararlıyım kimseye anlatmayacağım 🤭 belki bilinçaltı belki değil ama çok güzel bir rüya gördüm 🥰🧿
Ya maşallah senin ne güzel ilerliyo bide benimkine bak anlamıyorum hiç. Acaba yanlış mı ölçüyorum😂😂
256F9B93-5FB8-4477-B630-DB59B4F660A4.png

Hayırlara çıksın inşalalh canım bende bıgün rüyamda metal küpe gördüm elimde tutup bakıyorsun be alakaysa 😂😂😂

Kızlar günaydın dün akşam bi ıslaklık hissettim alıntı sandım baktım hafif pembe kan peçete ile sildim hiç adet olacam belirtisi yok adetine daha 6 gün var az önce yine aynı şekilde oldu evde duran normal gebelik testi yaptım tertemiz bi negatif bu kadar erken adet mi oluyorum bi anlam veremedim sinirim bozuldu 😥
Moralini bozma canım belki olmazsın adet lekelenmedir bu kadar erken olmuyorsan. Benim her adetim normalde 5 gün önce olurum 26 güne bir yani

Var canım var 5 liralıj test ile yapsan da çıkar inşalalh anneler çıgalıyor sanki heyyy maşallah 🥰🥰🥰
Birgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor hala🥹🥹🥹 inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır🙏🏻🙏🏻 Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 60
Birgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor hala🥹🥹🥹 inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır🙏🏻🙏🏻 Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻
Silik milik boş ver kız var işte 😂😂😂😂gözün aydın canım saglıkla ilerlesin inşallah darısı tüm bekleyenlere inşalalhhhh 🤲🤲🤲

Back