• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ne zamam kar verceksin. Biraz bekle istersen çizgi koyulaşmaya başlasın
Bir tarafım bugün git hemen başla takibe diyor bir tarafım sık dişini😂 test yapmak için de aynı ikilemdeydim sonuç ortada😅😅😅 gerçi kendimce totemim vardı göğsüme dokunabilirsem test yapmayacağım dedim bu sabah için.
Şimdi işin başka zor kısmı bu bilgiyi çevreden saklamak. Allah göstermesin inşallah sağlıklıdır ama emin olmadan yakınlarımı da sevindirmeyeyim.

Günaydın güzel anneler 🥰 ateşimi bildiriyorum🤗 çok değişik bir rüya gördüm ama bu sefer kararlıyım kimseye anlatmayacağım 🤭 belki bilinçaltı belki değil ama çok güzel bir rüya gördüm 🥰🧿
Günaydın gelsın hergun ateş tabloları. 😇

Eklentiler

• 39DD5520-E612-45E4-91B7-5BB8CA723284.png
    39DD5520-E612-45E4-91B7-5BB8CA723284.png
    162,7 KB · Görüntüleme: 57
Bir tarafım bugün git hemen başla takibe diyor bir tarafım sık dişini😂 test yapmak için de aynı ikilemdeydim sonuç ortada😅😅😅 gerçi kendimce totemim vardı göğsüme dokunabilirsem test yapmayacağım dedim bu sabah için.
Şimdi işin başka zor kısmı bu bilgiyi çevreden saklamak. Allah göstermesin inşallah sağlıklıdır ama emin olmadan yakınlarımı da sevindirmeyeyim.
Hemen kan verme şunun için dedim. Eğer çok yeniyse beta küçüktür kendi kendini yeme yükselcek mi diye

Hemen kan verme şunun için dedim. Eğer çok yeniyse beta küçüktür kendi kendini yeme yükselcek mi diye
Aaa panik stres benim göbek adım ben kendimi yemeye çizgiyi gördüğüm an başladım.” Niye erkenden yaptın ya yükselmezse aferim sana LeucotheaThemis LeucotheaThemis şimdi bekle dur bakalım”diye😅😅😅 ama beta düşüktür çünkü 2 gün önce hayalet çizgi bile yoktu, ne filtreler yaptım hiçbir şey yoktu

Birgebeningünlüğü daha silik çıktı ama ay Allah’ım elim ayağım titriyor hala🥹🥹🥹 inşallah sağlıklıdır, sağlıkla kalır🙏🏻🙏🏻 Allah’ım bu ay bu gruplardaki herkese nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻
Bırındekı beta ıle değerindeki aynı mıkız tebrık ederım tebrık ederımmm adete kaç gün var

Aaa panik stres benim göbek adım ben kendimi yemeye çizgiyi gördüğüm an başladım.” Niye erkenden yaptın ya yükselmezse aferim sana LeucotheaThemis LeucotheaThemis şimdi bekle dur bakalım”diye😅😅😅 ama beta düşüktür çünkü 2 gün önce hayalet çizgi bile yoktu, ne filtreler yaptım hiçbir şey yoktu
Bu çizgiye 100 vardır

Yaa rabbim gönlüne göre verdıııı arkadasımm
kuzumm teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻🥰🥰 bir taraftan ağlıyorum bi taraftan içimde bi panik kötü ihtimalleri çağırmak yok ama bütün kötü ihtimaller zihnimde halay çekiyor şu an öyle diyeyim😅😅😅
Allah size de nasip etsin bu ay inşallah🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kan ne zaman istiyorsan o zamn ver canım sana kalmış ama çıkar sonuçta adatine kan gün kala yaptın test

Evet kuzum dil altı çatlama ile birlikte yukselıyor çağlayana kadar genelde adet atesı dusuk oluyor😂
Aa tamam doğru yapıyomuşum😂 bekliyorum ben de çatlamasını bakalımm
İşte sakin olman lazım bebişi de strese sokma 🥰

4 gün varsa çıkar canım çıktıda zaten bende 4 gün varken yapmıştım senşnkinden daha silikti 45 çıkmıştı ilk betam
Bu ay inşallah tekrar görürsün canım çift çizgileri sen de🙏🏻 Bugün ofiste dışarı çıkma şansım da var çıkmışken veririm belki kan🙈🙈

Back