Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla cok güldürdün beniamma bozulmuştur uzun.
beraat edecekler zaten.Oh.
Darısı beraatlerine.
Pervin Buldan da pek sevinmis. Neden acaba?
Mahkemede silahlarin nereye gittiğini bilmiyorum diyen can dundara da bir cesaret gelmiş yeniden. İlginç.
boşuna yazıyorsun. onlar inandırılmış kişiler. sen bak siyah gösterip bu siyahmış ama desende onlar beyaz dendiiği için beyaz demeye devam edecekler"Uluslararası çapta yakısı olan bir olay.. Bir silah nakli.. Devlet adamları o TIR'larda ilaç vardı diyor. İlaç kutularını kaldırdığınız zaman içinde silah olduğunu görüyorsunuz. Nereye gittiğini de bilmiyoruz.
http://www.birgun.net/haber-detay/can-dundar-in-mahkemede-yaptigi-savunmanin-tam-metni-96244.html "
Adam silahların nereye gittiğini bilmiyorum, dememiş, çarpıtma yapmanın manası yok. Toplum olarak biz bilmiyoruz, diyor.
"Olaydan sonra hükümet, TIR’larla Irak Şam İslam Devleti’ne (IŞİD’e) yardım için silah ve mühimmat taşındığı iddialarını ısrarla reddetti. Bu konunun soruşturulması taleplerini reddederken, skandalın ortaya çıkarılmasını sağlayan kamu görevlileri hakkında soruşturma açtırdı.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iste-erdoganin-yok-dedigi-silahlar.826993/ "
Bak bu da haberin orjinali. Bu haberde silahlar IŞİD'e gidiyordu demiyor, Bu iddialar reddedildi, diyor, aradaki farkı biliyor muyuz?
Kısacası lütfen çarpıtma AHaber sansayonlarıyla insanlara laf çarpmayalım, hoş ve etik olmuyor.
Ben yazarım, oky, Kazen yazmaya kira istemiyor, herkes istediği gibi okuyabilir, o kısım beni bağlamaz.boşuna yazıyorsun. onlar inandırılmış kişiler. sen bak siyah gösterip bu siyahmış ama desende onlar beyaz dendiiği için beyaz demeye devam edecekler
ha şimdi bana girdin öyylemi...Ben yazarım, oky, Kazen yazmaya kira istemiyor, herkes istediği gibi okuyabilir, o kısım beni bağlamaz.
Ha yok, oky, sana girer miyim? O anlamda demedim, sert yazdıysam kusura bakma. Seni kırmak için söylemedim. Ben üşenmem yazmaya, o manada dedim.ha şimdi bana girdin öyylemi...
Evet biraz sert oldu mesajın. anladım şimdi. olur böyle şeylerHa yok, oky, sana girer miyim? O anlamda demedim, sert yazdıysam kusura bakma. Seni kırmak için söylemedim. Ben üşenmem yazmaya, o manada dedim.
Sorry
aman ne komik ne komikGravat taktıysa iyi hal diye salmışlardır işte
aman ne komik ne komik
O dediğin tecavüz vakalarında oluyordu.Gravat taktıysa iyi hal diye salmışlardır işte
o indirimi gerçek suçlu olanlarda yapıyorlarGravat taktıysa iyi hal diye salmışlardır işte
Belki sarik ve cubbe giymislerdir Aaa dur bunlar tecavüz suclulari değildi unutmuşumGravat taktıysa iyi hal diye salmışlardır işte
Belki sarik ve cubbe giymislerdir Aaa dur bunlar tecavüz suclulari değildi unutmuşum