Yap bakalım bekliyoruz heycanla bende cuma günü yapıcam inşallah. Oldumu canım düzeldimi profilim yazmıyor demi 12 hafyalık felanBenim de testlerim yarın gelse öbür sabah yaparım bitane bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap bakalım bekliyoruz heycanla bende cuma günü yapıcam inşallah. Oldumu canım düzeldimi profilim yazmıyor demi 12 hafyalık felanBenim de testlerim yarın gelse öbür sabah yaparım bitane bakalım
Yasmin deme kusasım geliyorKız ben normalde 21 22 de bir olurum da 5 yıllık Yasmin maceram beni 27 lere çekti, bir öyle bir böyle ben de noldugumu şaşırdım eski hızlılardan kim kaldı
Evet kullanıyorumSiz kullanıyormusunuz mfk ürünü
Evet çok komik kıvrak bir zekası varİnstagramda takıp edıyorum da kısa vıdeolarcekıyo ya gülüyorum geçiyorum feno mısalı ilacı fln oldugunu bilmiyordum
Yaaaa var tabiiiiiBata 5 gün var kızlar sanki bişey var gibi
17 si canım çatlamadan 14 gün sonra da adet tarihini veriyorKızlar ben 15’ini 16 sına bağlayan gece pik gördüm 16-17 pik devam etti 17 si akşam çatlamış görünüyordu. Şimdi 15 i mi yumurtlama sayayım 16 sı mı yoksa 17 si mi???
Bende kullanıyorum eş paketi şimdide düşük yaptıgım içşn adendo aldım tutunması için bebeginEvet kullanıyorum
Ahaha ben dış tıcaretcıyım as buçuk benımde var ama uygulamada neye tıkasam paralıValla ben nerdeyse ustası oldum az bişey de ingilisçem var dinleye dinleye baka baka öğrendim çok güzel bir uygulama. Bak şimdi ben 4 Kasım i bekleyip dururdum boşuna ama pazartesi test yaparım bu durumda.
İşlemekten bı hal oluyo insanKızlar napıyosunuzzz nasılsınız vakit asla geçmiyor yumurtlama bekliyorum hala bekle bekle içim şişti
Yaaa tebrik ederim evet var görüyorum ve üstelik kaset testBata 5 gün var kızlar sanki bişey var gibi
Pik gördün mü kuzuKızlar daha da test yapmıyorum artık gerek yok burdan sonra donmez dıye düşünüyorum en alt bugün 16.gun
Tebrik ederim canımAyyy kızlar şükürler Olsun Darısı size Olsun
Senle aynı durumdayım yumurtlamayı bekliyorum ama iki günde birde ilişki yapıyorum nolur nolmaz diye belki tutar şansa bırakmıyorum bu seferKızlar napıyosunuzzz nasılsınız vakit asla geçmiyor yumurtlama bekliyorum hala bekle bekle içim şişti
Ben de 3-2-3-2 şeklinde gidiyorum valla tavuk gibi yumurtlamayı bekliyorumSenle aynı durumdayım yumurtlamayı bekliyorum ama iki günde birde ilişki yapıyorum nolur nolmaz diye belki tutar şansa bırakmıyorum bu sefer
İşte sanırsamsa pik pikimsi 13 14 arası olabılırPik gördün mü kuzu
Değerlendirdin mi peki?İşte sanırsamsa pik pikimsi 13 14 arası olabılır
Hahahahaha aynen eşim sürekli dalga geçiyor zaten yumurtladın mı diye dediğin gibi tavuk gibiBen de 3-2-3-2 şeklinde gidiyorum valla tavuk gibi yumurtlamayı bekliyorum