KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kişiden kişiye değişmekte olup yumurtlamanı tam kestıremıyorsan bır ıkı gün daha bekleyıp yapabılırsın üzülmem dıyorsan yarından ıtıbaren ardbarda deneyebılırsın

Kişiden kişiye değişmekte olup yumurtlamanı tam kestıremıyorsan bır ıkı gün daha bekleyıp yapabılırsın üzülmem dıyorsan yarından ıtıbaren ardbarda deneyebılırsın
15’inde yumurtlama 16’sı akşamı çatlama oldu tahmini 5 gün var bat’a ilk defa bu kadar göğüs ağrım oluyor beni şüphelendiren de bu oldu en iyisi beklemek galiba

Eğer geç döllenme gibi bir durum olmadıysa silik de olsa testte çıkar canım. Bu konularda evet çok korkuyoruz, negatif olma ihtimaline karşı zamana bırakmak istiyoruz vs ama 2 düşük yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki erken gebelik tespiti çok faydalı olabiliyor. Çünkü bazen riskli durumlar gelişebiliyor, progesteron desteğine ihtiyaç olabiliyor vs. O yüzden eğer acaba diyorsan yap bence, için rahatlasın

Yapcaksan atsana yorumlayalım çok seviyoruz bu işi

İnşallah doğru belirtilerdirde bir bir kavuşuruz o güzel haberlere

Benim de göğüslerim çok ağrıyor bat tarihimiz de aşağı yukarı aynı. Siz çok uzun zamandır bekliyormuşsunuz umarım hamilesinizdir

Kizlar ben yarın kadın doğuma gitcem 3 aydır hamile kalamiyorum diye küçük iyi huylu kistler vardı , ultrasonla bakmasını rica etcem , döllenme olduysa veya yumurta çatlaması ultrason vs. Bunu gorebilirmi doktor? Yumurtlama günüm 2 gün onceydi

İnşallah doğru belirtilerdirde bir bir kavuşuruz o güzel haberlere
İnşallah canım bugün test yaptım adetime 7 gün var çok silik de oksa gördüm yarın tekrarlıcam bakalım koyulaşma var mı yada düşük yapmıştım yoksa betam tam sıfılrlanmadı mı diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…