Enerjine hayranım, maşallah sanaValla bugün de akşam caya davetliyim yer içer kafa dağıtırım, gece de belki bir ekşın yaparız köprüden önceki son çıkışsonra ver elini sabah testee
O zaman ilk test sendenO da bişey mi ben 6.30 da kocamı gönderir yaparım
InsAllahhhİnşallah görürsün canım,,daha minnacik
O zaman ilk test senden
Canım erken gebelik testi yapsam varsa çıkar mı .dün kaset testim negatifti .çok merak ediyorum. Bugünde Pembe su gibi bisey geldi peçeteye sildikce .devamı gelmediTestin resmi varmı belki de gölge vardır bat ne zamandı benim 3 gün gecikmeyle gölge çıkmıştı
Ben hala işteyim acıktım bıde hiç enerjı fln yokKız benim enerjimin bitmiş hali bu ahhh ahhiki erkek çocuktan sonra bir de evdeki büyük çocuk enerji neyim bırakmadılar Siz de olumlu olun, enerjinizi değiştirin dolsun gobusler
Kizlar özel hastanelerin acili kan testi yapıyor mu acaba bilginiz var mı
Tamam canım teşekkür ederimÖzel hastaneler yapar canım
Acıkınca öyle oluyor yaa haklısın , çantanda atistirmalik yok mu at arada ufak ufakBen hala işteyim acıktım bıde hiç enerjı fln yok
Yapar tabii sen para ver herşeyi yaparlar kuzu onlarKizlar özel hastanelerin acili kan testi yapıyor mu acaba bilginiz var mı
Ya bu sayfayı takip ettimden beri 1 hafta öncesinden test almaya başladım bakın çocuk olacaksada olmayacak stresten tecrubeme dayanarak söylüyorum ne kadar çok istersen okadar stres yapıyosun ve olmuyo :)))
Ya bu sayfayı takip ettimden beri 1 hafta öncesinden test almaya başladım bakın çocuk olacaksada olmayacak stresten tecrubeme dayanarak söylüyorum ne kadar çok istersen okadar stres yapıyosun ve olmuyo :)))
Burafa çok yakınımda özel hastane varda hngi bölümüne gideceğimi bilmiyorum yalnızca gebelik testi içinAcıkınca öyle oluyor yaa haklısın , çantanda atistirmalik yok mu at arada ufak ufak
Yapar tabii sen para ver herşeyi yaparlar kuzu onlar
Burafa çok yakınımda özel hastane varda hngi bölümüne gideceğimi bilmiyorum yalnızca gebelik testi içinhiç acilde kan vermedim
Tabiki ister istermez neden olmuyo falan bi problemmi var insan tedirgin oluyor ama akışına bırakmak hayatı hatta cinsel yaşamı bile buna bağlamak gercekten yıpratıcıStres kaçınılmaz da işte biraz laylaylom da olmak lazım canım çok takınca olmuyor aynen
Olmazsa öyle yaparim canım sağolValla yekten gidip söylüyorsun yapıyorlar yani burda öyle.Adetim gecikti de mutlaka. İlaç kullanmam gerekecek test istiyorum de . İstersen hastaneyi arayıp sorabilirsin cnm
bende persembe gunu gidecğim biraz kımyasaldan sonra değişiklikler oldu sankı bı kontrol amaclı gozukeyım dedımEvet öyle umutluydum zaten ama yumurta rezervin az deyince bi üzüldüm işteinşallah hepimizin kucağı dolar
Goguste şişme agrı ve su gıbı renksız bır akıntı mevcut bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?