KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kız benim enerjimin bitmiş hali bu ahhh ahh iki erkek çocuktan sonra bir de evdeki büyük çocuk enerji neyim bırakmadılar Siz de olumlu olun, enerjinizi değiştirin dolsun gobusler
O zaman ilk test senden

Gel vatandaş geelll burda 3. yü de arayan çok T TASUU ve ben de onlardanız :)
Ya bu sayfayı takip ettimden beri 1 hafta öncesinden test almaya başladım bakın çocuk olacaksada olmayacak stresten tecrubeme dayanarak söylüyorum ne kadar çok istersen okadar stres yapıyosun ve olmuyo :)))

Stres kaçınılmaz da işte biraz laylaylom da olmak lazım canım çok takınca olmuyor aynen
Ya bu sayfayı takip ettimden beri 1 hafta öncesinden test almaya başladım bakın çocuk olacaksada olmayacak stresten tecrubeme dayanarak söylüyorum ne kadar çok istersen okadar stres yapıyosun ve olmuyo :)))

Acıkınca öyle oluyor yaa haklısın , çantanda atistirmalik yok mu at arada ufak ufak

Yapar tabii sen para ver herşeyi yaparlar kuzu onlar
Burafa çok yakınımda özel hastane varda hngi bölümüne gideceğimi bilmiyorum yalnızca gebelik testi için hiç acilde kan vermedim

Valla yekten gidip söylüyorsun yapıyorlar yani burda öyle.Adetim gecikti de mutlaka. İlaç kullanmam gerekecek test istiyorum de . İstersen hastaneyi arayıp sorabilirsin cnm
Burafa çok yakınımda özel hastane varda hngi bölümüne gideceğimi bilmiyorum yalnızca gebelik testi için hiç acilde kan vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…