• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kız benim enerjimin bitmiş hali bu ahhh ahh 😅 iki erkek çocuktan sonra bir de evdeki büyük çocuk 😅 enerji neyim bırakmadılar 🤣 Siz de olumlu olun, enerjinizi değiştirin dolsun gobusler 🥰🥰🥰
O zaman ilk test senden😂😂😂

Gel vatandaş geelll burda 3. yü de arayan çok :KK70: T TASUU ve ben de onlardanız :)
Ya bu sayfayı takip ettimden beri 1 hafta öncesinden test almaya başladım bakın çocuk olacaksada olmayacak stresten tecrubeme dayanarak söylüyorum ne kadar çok istersen okadar stres yapıyosun ve olmuyo :)))

Stres kaçınılmaz da işte biraz laylaylom da olmak lazım canım çok takınca olmuyor aynen
Ya bu sayfayı takip ettimden beri 1 hafta öncesinden test almaya başladım bakın çocuk olacaksada olmayacak stresten tecrubeme dayanarak söylüyorum ne kadar çok istersen okadar stres yapıyosun ve olmuyo :)))

Acıkınca öyle oluyor yaa haklısın , çantanda atistirmalik yok mu at arada ufak ufak

Yapar tabii sen para ver herşeyi yaparlar kuzu onlar 🤣
Burafa çok yakınımda özel hastane varda hngi bölümüne gideceğimi bilmiyorum yalnızca gebelik testi için 😂😂hiç acilde kan vermedim

Valla yekten gidip söylüyorsun yapıyorlar yani burda öyle.Adetim gecikti de mutlaka. İlaç kullanmam gerekecek test istiyorum de . İstersen hastaneyi arayıp sorabilirsin cnm
Burafa çok yakınımda özel hastane varda hngi bölümüne gideceğimi bilmiyorum yalnızca gebelik testi için 😂😂hiç acilde kan vermedim

Back