- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar yumurtlana gününü once sonrasi 2 günü denedik yumurtlamanin uzerinden 7 gün gecti ne zman test yapmaliyim bat 3 aralik gozukuyor
Cok stresli bi sureçYumurtlama sonrasi 10. Günden basla diyor uygulamalar.
Cok stresli bi sureç
Evet burada benimde kafam dagiliyorÖyle canım ama işte burda kafa dağıtıyoruz bir şekilde zaman geçiyor ya napalim.
Evet burada benimde kafam dagiliyor
Yine de yap merak ettimm gündüz kaçtı ki ben gündüz den sonra gün içinde ölçtüm hiç altına düşmedi üstü de çıktı hepKızlar akşam ateşim 37 çıktı. Sabaha daha da düşebilir. Sabah test yapmazsam bilin ki bundandır yine de yapım mi ?
Yine de yap merak ettimm gündüz kaçtı ki ben gündüz den sonra gün içinde ölçtüm hiç altına düşmedi üstü de çıktı hep
İnşallah düşmez canım dualarım seninleGündüz 36.8 di şimdi 37. Gündüz daha düşük çıkar yarık dereceye yakın. Dedim adet geliyor heralde. 37 üstü bekliyordum gebelik için akşam ateşinde. Neyse sabah ola hayrola bakalım. Belim ve karnım ağrıyor yaa
Benim de gündüz 36.7 idi akşam ateşi 37.1 çıktıGündüz 36.8 di şimdi 37. Gündüz daha düşük çıkar yarım dereceye yakın. Dedim adet geliyor heralde. 37 üstü bekliyordum gebelik için akşam ateşinde. Normalde akşam olcmem pek gerçekçi değil diye de. Hani 37 üstü gelse bir ümit olacaktı. Neyse sabah ola hayrola bakalım. Belim ve karnım ağrıyor yaa
Benim de gündüz 36.7 idi akşam ateşi 37.1 çıktı
Olabilir canım düşmez inşallah sabah ateşini ölçer olcmez yaz lütfen burayaÖyle oluyor işte aynen. Yarım derece rahat düşük çıkar. Ama soyle de birşey var ki üstümü değiştim ayağım çıplaktı falan belki ondandir neyse demedim sayın bakalım sabah görürüz
Olabilir canım düşmez inşallah sabah ateşini ölçer olcmez yaz lütfen buraya
At canım benim bekliyorum mutlakaO zaman sabah ateş tablomu da testi de atarım bakalım
Valla bende çok sevdım burayıhem herkes bırbırını anlıyor hemde vakıt gecıyor.Öyle canım ama işte burda kafa dağıtıyoruz bir şekilde zaman geçiyor ya napalim.
At canım benim bekliyorum mutlaka
Tablo olsa her şey çok net çıkar ortayaIsrarla tablo tutmuyorum diyor yolacam az kaldı
Tablo olsa her şey çok net çıkar ortaya
Evet ilk 25 yaşSenin ilk bebek olacak sanırım yaş kaç