- 8 Eylül 2022
- 723
- 730
- 33
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İndirdim keşfedersem ve bu ay hamilelik olmazsa ben de atarım tabloTablo olsa her şey çok net çıkar ortaya
Benim ateş 36.9 sabahta öyleydi, öğlene öyleydi, şimdi sizinkileri görünce yine ölçtüm 36.9. İyi bir şey miBacım laf dinlemiyorlar
Bu kadar takma bence hersey olacagına varır.zaten onun gelecegı tarıh bellı biz naparsak napalım.bızımkı hem paylasım hem arkadaslık hemde heycanları bu surectekı basımızdan gecenlerı paylasmak.Tabiki ister istermez neden olmuyo falan bi problemmi var insan tedirgin oluyor ama akışına bırakmak hayatı hatta cinsel yaşamı bile buna bağlamak gercekten yıpratıcı
Evet var canım sıcak basması da belirtiBirde sabahtan beri sıcak basıyor acaba belirtilerde sicak basmasi yasayan var mi?
Valla kuzum ne diyeyim çok istikrarlı ateşin peki 37 ve üstlerini gördüğünde de sabah atesin aynı miydi akşamla?Benim ateş 36.9 sabahta öyleydi, öğlene öyleydi, şimdi sizinkileri görünce yine ölçtüm 36.9. İyi bir şey mi
Sabaha beni de yazın o zaman.. bat 25 kasım böyle topluca olunca heyecanlandım.
Ama sabahki test negatifti yarın sabah gene negatif hiç umudum yokBenim de 37,2 şuan gündüz 36,9 du
Dur sensız olmaz testÖyle oluyor işte aynen. Yarım derece rahat düşük çıkar. Ama soyle de birşey var ki üstümü değiştim ayağım çıplaktı falan belki ondandir neyse demedim sayın bakalım sabah görürüz
Dur sensız olmaz test
Oo harikaaatest yapcaklar cogaldı cok heycanlııısizinki yaknmıs hadı hayırlısııSabaha beni de yazın o zaman.. bat 25 kasım böyle topluca olunca heyecanlandım.
Ohoo bana cok var daha ama heveslendım bı kereYok kız yok tamam yapacaz dedik bir kere dönmek yok
Durdum yerimde Allah'tan evde test yok yoksa bende sabah aranizdaydimArkedeşler henüz günü gelmeyenler çok umut bağlayarak gelmesin benden demesi
Seninki çıkarsa bende yapicam kız vallahaOhoo bana cok var daha ama heveslendım bı kere
Senın hangı gundu adet tarıhınSeninki çıkarsa bende yapicam kız vallaha
Kız 100 kere dedim insan beni unutur mu aynıyız seninleSenın hangı gundu adet tarıhın