- 14 Mayıs 2021
- 4.899
- 10.031
- 158
Valla benıde yazın lısteye bende dayanmıcam daha fazla
Ben Perşembe yapacağım
Oley alıyorum giderkenartımed in askerleriyiz
Bende giderken hem erken hem normal alayım artımedArtimed aldım bu sefer
pttavmde 10 tanesı 38 tl kargo bedava ben gecen ay ordan aldım , ama bu ay almıyorumsana daha erken bebiş. Yani yap istersen ama negatifi görünce canın sıkılır az daha sık dişini :)
Bacım ben internetten onlu falan alıyorum 55 e falan geliyor öylesi iyi. Ama elimde iki tane kaldı. Onu da salı yapıcam, olmazsa perşembe:) o yüzden sipariş vermedim. Regl olursam depolarım yine
Evet atacağım inşallah ya ben em erken yapan olabilirim saat 7Yaptığınız testleri negatif de olsa buraya da atın tatlisler ama inşallah negatif çıkmaz hiçbirimiz kişipozitifbiri T TASUU imagination forever sevayd B balbadem1
Kafada deli sorularpttavmde 10 tanesı 38 tl kargo bedava ben gecen ay ordan aldım , ama bu ay almıyorumbı yanım al dursun evde dıyor dıger yanım alma dayanamzsın yaparsın dıyor
ben gecen ay 18 tane fln test yaptmKafada deli sorularevde varsa dayanamıyorum yapiyorm
Aşko moralim çok bozuldu bugün doktora gittim alttan baktı 3. Gün diye adetin. Sağda 2 solda 2 yumurtan var yumurta rezervin az dedi hormon tahlili yaptı tahlillerin hepsi normal fsh tsh lh hepsi olması gereken düzeydi sanırım sorun yok sadece prolaktin 33 küsür çıkmış onun için gidicem perşembe ilaç yazsın. Ama moralmen çöktüm sanırım sabahtan beri ne yediğimden ne çalıştığımdan bişe anlıyorum. 4 tane yumurtam varmışkız kac gundur senın kullanıcı ısmıne bakıyorum destına naptı nerde dıye souyorum kımseden cevap yok noldu
ben gecen ay 18 tane fln test yaptmbu ay adet gelene kadar yapmayacagım kimyasal oldu ve bunu gormek sahıt olmak bır tık uzdu benı
İnşallah görürsün canım,,Selam canim keseyi gördüm ama bebeği görmedim henüz ♡
Evet atacağım inşallah ya ben em erken yapan olabilirim saat 7
uzulme kuzum cok buyuk bı sorun degıl kı doktorla gorusunce ılacıda alınca olur biter ozellıkle girdim baktım goremedım senı adet oldugunu da bugun goruyorum her yenı ay yenı bır umut :)Aşko moralim çok bozuldu bugün doktora gittim alttan baktı 3. Gün diye adetin. Sağda 2 solda 2 yumurtan var yumurta rezervin az dedi hormon tahlili yaptı tahlillerin hepsi normal fsh tsh lh hepsi olması gereken düzeydi sanırım sorun yok sadece prolaktin 33 küsür çıkmış onun için gidicem perşembe ilaç yazsın. Ama moralmen çöktüm sanırım sabahtan beri ne yediğimden ne çalıştığımdan bişe anlıyorum. 4 tane yumurtam varmış
E yap kuzumOfff nasıl canım kahve istiyor
İyi taam bak ama sen kaşındın...Valla benıde yazın lısteye bende dayanmıcam daha fazlaçıkmazsa cumaya kadar beklerım
Evet evet evet o da belirti şu da belirti bu da belirti hepsi belirtiiiiiOfff kalçam ağrıyor bu da belirti mi
yok ben yapmayacagım alsamda yapmam kı muhtmelen alırım eczanede 10 tl tanesı ona verene kadar 10 tanesıne 30 küsür veririm dursun evdeİnşallah dayanabilr
Özellikle almadm yaparm diye inşallah dayanabilrm
Evet öyle umutluydum zaten ama yumurta rezervin az deyince bi üzüldüm işteuzulme kuzum cok buyuk bı sorun degıl kı doktorla gorusunce ılacıda alınca olur biter ozellıkle girdim baktım goremedım senı adet oldugunu da bugun goruyorum her yenı ay yenı bır umut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?