KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar akşam ateşim 37 çıktı. Sabaha daha da düşebilir. Sabah test yapmazsam bilin ki bundandır yine de yapım mi ?

Gündüz 36.8 di şimdi 37. Gündüz daha düşük çıkar yarım dereceye yakın. Dedim adet geliyor heralde. 37 üstü bekliyordum gebelik için akşam ateşinde. Normalde akşam olcmem pek gerçekçi değil diye de. Hani 37 üstü gelse bir ümit olacaktı. Neyse sabah ola hayrola bakalım. Belim ve karnım ağrıyor yaa
Yine de yap merak ettimm gündüz kaçtı ki ben gündüz den sonra gün içinde ölçtüm hiç altına düşmedi üstü de çıktı hep

İnşallah düşmez canım dualarım seninle

Benim de gündüz 36.7 idi akşam ateşi 37.1 çıktı

Öyle oluyor işte aynen. Yarım derece rahat düşük çıkar. Ama soyle de birşey var ki üstümü değiştim ayağım çıplaktı falan belki ondandir neyse demedim sayın bakalım sabah görürüz
Benim de gündüz 36.7 idi akşam ateşi 37.1 çıktı

Öyle oluyor işte aynen. Yarım derece rahat düşük çıkar. Ama soyle de birşey var ki üstümü değiştim ayağım çıplaktı falan belki ondandir neyse demedim sayın bakalım sabah görürüz
Olabilir canım düşmez inşallah sabah ateşini ölçer olcmez yaz lütfen buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…