• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

benim de yarın çıkmazsa 24 ünde yaparım sevayd sevayd
bende yapıyımmı yarın? adet baslangıc 3 kasım beklenılen adet 28 i :) burda ınsanın sureklı test yapası gelıyor :D ilginç bir ortam :D ocagımıza ıncır agacı dıkılecek bı test olmus 40 tl :D

bende yapıyımmı yarın? adet baslangıc 3 kasım beklenılen adet 28 i :) burda ınsanın sureklı test yapası gelıyor :D ilginç bir ortam :D ocagımıza ıncır agacı dıkılecek bı test olmus 40 tl :D
İlk eczanede artimed buldum. 10tl 🥳💃@pozitifbiri
siz ne alıyorsunuz erken gebelik mi, ne kadar pahalı

bende yapıyımmı yarın? adet baslangıc 3 kasım beklenılen adet 28 i :) burda ınsanın sureklı test yapası gelıyor :KK70: ilginç bir ortam :KK70: ocagımıza ıncır agacı dıkılecek bı test olmus 40 tl :KK70:
sana daha erken bebiş. Yani yap istersen ama negatifi görünce canın sıkılır az daha sık dişini :)
İlk eczanede artimed buldum. 10tl 🥳💃@pozitifbiri
siz ne alıyorsunuz erken gebelik mi, ne kadar pahalı
Bacım ben internetten onlu falan alıyorum 55 e falan geliyor öylesi iyi. Ama elimde iki tane kaldı. Onu da salı yapıcam, olmazsa perşembe:) o yüzden sipariş vermedim. Regl olursam depolarım yine :D

Allah korusun iyi düşün kuzu, her kötü şey tekrarlayacak diye bir kural yok :)
ben bıde dıs gebelık yasamıstım onceden myom yuzunden :KK43: o zamandan berı bu ay bu ılk denemem (myomuda aldırdım) bazen ıcımı bır korku kaplamıyor degıl aynı seyler olurmu olmazmı dıye.ama Allahın ıznıyle hıc kötü bırsey olmaz inşallah.

Back