• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

sana daha erken bebiş. Yani yap istersen ama negatifi görünce canın sıkılır az daha sık dişini :)

Bacım ben internetten onlu falan alıyorum 55 e falan geliyor öylesi iyi. Ama elimde iki tane kaldı. Onu da salı yapıcam, olmazsa perşembe:) o yüzden sipariş vermedim. Regl olursam depolarım yine :KK70:
pttavmde 10 tanesı 38 tl kargo bedava ben gecen ay ordan aldım , ama bu ay almıyorum :D bı yanım al dursun evde dıyor dıger yanım alma dayanamzsın yaparsın dıyor :D

kız kac gundur senın kullanıcı ısmıne bakıyorum destına naptı nerde dıye souyorum kımseden cevap yok noldu
Aşko moralim çok bozuldu bugün doktora gittim alttan baktı 3. Gün diye adetin. Sağda 2 solda 2 yumurtan var yumurta rezervin az dedi hormon tahlili yaptı tahlillerin hepsi normal fsh tsh lh hepsi olması gereken düzeydi sanırım sorun yok sadece prolaktin 33 küsür çıkmış onun için gidicem perşembe ilaç yazsın. Ama moralmen çöktüm sanırım sabahtan beri ne yediğimden ne çalıştığımdan bişe anlıyorum. 4 tane yumurtam varmış

Aşko moralim çok bozuldu bugün doktora gittim alttan baktı 3. Gün diye adetin. Sağda 2 solda 2 yumurtan var yumurta rezervin az dedi hormon tahlili yaptı tahlillerin hepsi normal fsh tsh lh hepsi olması gereken düzeydi sanırım sorun yok sadece prolaktin 33 küsür çıkmış onun için gidicem perşembe ilaç yazsın. Ama moralmen çöktüm sanırım sabahtan beri ne yediğimden ne çalıştığımdan bişe anlıyorum. 4 tane yumurtam varmış
uzulme kuzum cok buyuk bı sorun degıl kı doktorla gorusunce ılacıda alınca olur biter ozellıkle girdim baktım goremedım senı adet oldugunu da bugun goruyorum her yenı ay yenı bır umut :)

Offf nasıl canım kahve istiyor 😭😭😭😭
E yap kuzum 🥰
Valla benıde yazın lısteye bende dayanmıcam daha fazla🤣çıkmazsa cumaya kadar beklerım
İyi taam bak ama sen kaşındın...🤪 negatif görecek gibi gel, pozitif olursa seviniriz aksi takdirde yıkılmak yok 😅
Offf kalçam ağrıyor bu da belirti mi🤪🤪🙈🙈
Evet evet evet o da belirti şu da belirti bu da belirti hepsi belirtiiiii 🤣🤣🤣🤣

uzulme kuzum cok buyuk bı sorun degıl kı doktorla gorusunce ılacıda alınca olur biter ozellıkle girdim baktım goremedım senı adet oldugunu da bugun goruyorum her yenı ay yenı bır umut :)
Evet öyle umutluydum zaten ama yumurta rezervin az deyince bi üzüldüm işte😔 inşallah hepimizin kucağı dolar 🤲🏻

Back