Doğru diyorsun e bidaha yaparım 24 ünde napalımhaklı olabilirsin ama 24 kasıma daha var canım negatif test görüp sonradan pozitife dönende var emin olmadan bişey kullanma derim
bende yapıyımmı yarın? adet baslangıc 3 kasım beklenılen adet 28 i :) burda ınsanın sureklı test yapası gelıyorbenim de yarın çıkmazsa 24 ünde yaparımsevayd
İlk eczanede artimed buldum. 10tlbende yapıyımmı yarın? adet baslangıc 3 kasım beklenılen adet 28 i :) burda ınsanın sureklı test yapası gelıyorilginç bir ortam ocagımıza ıncır agacı dıkılecek bı test olmus 40 tl
Erken gebelikler pahalı internette biraz uygunİlk eczanede artimed buldum. 10tl@pozitifbiri
siz ne alıyorsunuz erken gebelik mi, ne kadar pahalı
predictor early aldım ben.daha yenıyım buralarda bıdakı aya bende artımed alayım barıİlk eczanede artimed buldum. 10tl@pozitifbiri
sana daha erken bebiş. Yani yap istersen ama negatifi görünce canın sıkılır az daha sık dişini :)bende yapıyımmı yarın? adet baslangıc 3 kasım beklenılen adet 28 i :) burda ınsanın sureklı test yapası gelıyorilginç bir ortam ocagımıza ıncır agacı dıkılecek bı test olmus 40 tl
Bacım ben internetten onlu falan alıyorum 55 e falan geliyor öylesi iyi. Ama elimde iki tane kaldı. Onu da salı yapıcam, olmazsa perşembe:) o yüzden sipariş vermedim. Regl olursam depolarım yineİlk eczanede artimed buldum. 10tl@pozitifbiri
ben bıde dıs gebelık yasamıstım onceden myom yuzundeno zamandan berı bu ay bu ılk denemem (myomuda aldırdım) bazen ıcımı bır korku kaplamıyor degıl aynı seyler olurmu olmazmı dıye.ama Allahın ıznıyle hıc kötü bırsey olmaz inşallah.
İki tane artimed aldım şeytan dürtüyor, yap yap diye
bende katılayım aranıza sabahaSabah test yapıyor muyuz
bende yapayımmm yarın bat nırmadeYarın sabah test yapacaklar parmak kaldırsın
hangi marka aldınız bende sadece labaquick varOki toki canlar bekliyorum sabahı o zaman
hangi marka aldınız bende sadece labaquick var
Artimed aldım bu seferhangi marka aldınız bende sadece labaquick var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?