• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım sağlık ocaklarında alınan kanlar Halk Sağlığı na gidiyor toplanıp. O yüzden bekliyorsunuz. BArkot almayı unutmayın hemşireden. e nabıza düşmeden öğrenirsiniz

hayatımda ılk kez kahverengı yuvarlak leler cıktı yanagımda ve cumartesınden berı yuzumde bı yanma bı kızarıklık var.eger hamıleysem bendekı tek belırtı bu.cıldım hıc bu kadar kötü olmamıstı daha once
Kan testim cıktı beta 57 🙏🏻 Cildim berbat ergenken böyle olmadım leke leke oldu yüzüm çenem sivilce içinde ve pütür pütür kabarcıklar var
Hatta bi çirkin geldim gözüme sabah sinir oldum 🤣 fondöten sürdüm pütür pütür oldu o derece kötü cildim suan bence baya ilgisi var

Kan testim cıktı beta 57 🙏🏻 Cildim berbat ergenken böyle olmadım leke leke oldu yüzüm çenem sivilce içinde ve pütür pütür kabarcıklar var
Hatta bi çirkin geldim gözüme sabah sinir oldum 🤣 fondöten sürdüm pütür pütür oldu o derece kötü cildim suan bence baya ilgisi var
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim belirtiler nelerdi 😂🌹😍

benim yüzümde hep pütür pütür olmuş hiç hamilelik bagı kurmadım olabilir mi acaba 🤔

Ayyy bebısımmm cok sevındımmm hamiş olmanaaa😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿 adetıne kac gun vardı?valla bende suphelendım suratım cok acayıp bısey oldu

Ayyy bebısımmm cok sevındımmm hamiş olmanaaa😍😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿 adetıne kac gun vardı?valla bende suphelendım suratım cok acayıp bısey oldu
Son adetim 26 ekim genelde döngülerim uzun oluyor ama yumurtlamam 9 kasımda oldu iki hafta ekliyorum üstüne 24-25 gibi gelmesi gerekir adetin böyle baktıgımda daha günüm vardı 🥲 bende çok şaşkınım pco var bende ama pilates gerçekten çok etkiliymiş 1 aydır yapıyorum aşırı iyi geldi onun etkisi var bence
İnsallah senden de güzel haber alırız 😍😍 hatta belki vardır bile suan

Evet efsane olur. son birliktelik de korunmasızdı. Adete az kaldı sal gitsin dedim kaç gün dedi 3-4 dedim tamam o zaman dedi :D Ama ordan bişe çıkmaz sanmam. 12 sinde yumurtladım 11 ve 18 inde korunmasız oldu işte, 8 ve 12 sinde de oldu da geri çekildi...Ordan da bişe çıkmaz.
Güzel haberler insallah 😍 ama sizin tuttuysa var ya tek atışta tutmuştur dimi yanlış hatırlamıyorsam 😅😂

kac gün var bata erken yapmışsındır belki
Son iki döngüm 24 gün arayla olmuştu bugün 25. günüm ama doktor 24 kasım da test yap demişti e bide kist oluşmuş o da gecikme yapabilir belki bilmiyorum o yüzden direkt kandan öğreneyim beklemeden ki soğan kürü ya da söktürücü bilmem ne kist çözümüne odaklanayım istiyorum gebelik yoksa eğer

Son iki döngüm 24 gün arayla olmuştu bugün 25. günüm ama doktor 24 kasım da test yap demişti e bide kist oluşmuş o da gecikme yapabilir belki bilmiyorum o yüzden direkt kandan öğreneyim beklemeden ki soğan kürü ya da söktürücü bilmem ne kist çözümüne odaklanayım istiyorum gebelik yoksa eğer
haklı olabilirsin ama 24 kasıma daha var canım negatif test görüp sonradan pozitife dönende var emin olmadan bişey kullanma derim

Son adetim 26 ekim genelde döngülerim uzun oluyor ama yumurtlamam 9 kasımda oldu iki hafta ekliyorum üstüne 24-25 gibi gelmesi gerekir adetin böyle baktıgımda daha günüm vardı 🥲 bende çok şaşkınım pco var bende ama pilates gerçekten çok etkiliymiş 1 aydır yapıyorum aşırı iyi geldi onun etkisi var bence
İnsallah senden de güzel haber alırız 😍😍 hatta belki vardır bile suan
ayy canım benım gercekten cok mutlu oldumm :) maşallah tekrardan kuzum

11 en kritik tarihhhh tam yumurtlama öncesi yani tuttuysa ondan tutmuştur 😍😍😍 var gibi sanki 🙈🙈
11 fena bir tarih 🤣
Evet efsane olur. son birliktelik de korunmasızdı. Adete az kaldı sal gitsin dedim kaç gün dedi 3-4 dedim tamam o zaman dedi :KK70: Ama ordan bişe çıkmaz sanmam. 12 sinde yumurtladım 11 ve 18 inde korunmasız oldu işte, 8 ve 12 sinde de oldu da geri çekildi...Ordan da bişe çıkmaz.

Back