KASIM AYI FEMARA - LETROZOL - LETRASAN KULLANANLAR

Kızlaar ne durumdayız herhangi bir belirti yaşayan ya da test yapan varmı ? benim beklenen tarihim aralık 8 6gün var daha reglime ama bugün erken test yapsam çıkarmı diye düşünüyorum
13. Gün ikinci cizgi çıkıyor ama adeti bekliyorum mide bulantım çok oluyor ağır bir koku duyduğumda

Kızlaar ne durumdayız herhangi bir belirti yaşayan ya da test yapan varmı ? benim beklenen tarihim aralık 8 6gün var daha reglime ama bugün erken test yapsam çıkarmı diye düşünüyorum
Bu şekilde 8. Günden sonra cizgi kayboldu 10. Gün belirdi

Eklentiler

• 20241202_090155.jpg
    208,2 KB · Görüntüleme: 16
13. Gün ikinci cizgi çıkıyor ama adeti bekliyorum mide bulantım çok oluyor ağır bir koku duyduğumda
ayy keşke kan versen iyi bekliyorsun valla
gerçi böyle diyorumda en sağlıklısı adetten sonrayı beklemekmiş boş gebelik vs olduğunda adetle bir sonlanıyormuş çünkü bizde boş yere umutlanıyoruz

gerçi böyle diyorumda en sağlıklısı adetten sonrayı beklemekmiş boş gebelik vs olduğunda adetle bir sonlanıyormuş çünkü bizde boş yere umutlanıyoruz
İlk gebeliğim bos gebelik ama ben 9. Hafta da düşük yaptım

Yarinda cizgi çıkarsa hamileyim dicem ama cizgi koyulasmiyor sağlıksız diye düşünüyorum bu yüzden

Yarinda cizgi çıkarsa hamileyim dicem ama cizgi koyulasmiyor sağlıksız diye düşünüyorum bu yüzden
en sağlıklısı adet gününü bekleyip kan vererek değerini takip etmek testler yanıltıcı olabiliyor maalesef senin beklenen günün ne zaman tam olarak

Ben elendim sanırım kızlar beklenen tarihim 8i ama şimdiden test yapayım dedim tertemiz bir tek çizgi çıktı...
Olsa gözükürdü herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…