- 14 Kasım 2024
- 58
- 9
13. Gün ikinci cizgi çıkıyor ama adeti bekliyorum mide bulantım çok oluyor ağır bir koku duyduğumdaKızlaar ne durumdayız herhangi bir belirti yaşayan ya da test yapan varmı ? benim beklenen tarihim aralık 8 6gün var daha reglime ama bugün erken test yapsam çıkarmı diye düşünüyorum
Bu şekilde 8. Günden sonra cizgi kayboldu 10. Gün belirdiKızlaar ne durumdayız herhangi bir belirti yaşayan ya da test yapan varmı ? benim beklenen tarihim aralık 8 6gün var daha reglime ama bugün erken test yapsam çıkarmı diye düşünüyorum
ayy keşke kan versen iyi bekliyorsun valla13. Gün ikinci cizgi çıkıyor ama adeti bekliyorum mide bulantım çok oluyor ağır bir koku duyduğumda
İlk gebeliğim bos gebelik ama ben 9. Hafta da düşük yaptımayy keşke kan versen iyi bekliyorsun valla
gerçi böyle diyorumda en sağlıklısı adetten sonrayı beklemekmiş boş gebelik vs olduğunda adetle bir sonlanıyormuş çünkü bizde boş yere umutlanıyoruz
Yarinda cizgi çıkarsa hamileyim dicem ama cizgi koyulasmiyor sağlıksız diye düşünüyorum bu yüzdenayy keşke kan versen iyi bekliyorsun valla
gerçi böyle diyorumda en sağlıklısı adetten sonrayı beklemekmiş boş gebelik vs olduğunda adetle bir sonlanıyormuş çünkü bizde boş yere umutlanıyoruz
en sağlıklısı adet gününü bekleyip kan vererek değerini takip etmek testler yanıltıcı olabiliyor maalesef senin beklenen günün ne zaman tam olarakYarinda cizgi çıkarsa hamileyim dicem ama cizgi koyulasmiyor sağlıksız diye düşünüyorum bu yüzden
Cuma günüen sağlıklısı adet gününü bekleyip kan vererek değerini takip etmek testler yanıltıcı olabiliyor maalesef senin beklenen günün ne zaman tam olarak
Benim bugün iğneyle birlikte 12. Günüm sabah test yaptım negatif çıktıM Mente123silatansueco kızlar merhaba sizle tarihlerimiz çok yakındı ne durumdasınız herhangi bir belirti yaşıyormusunuz
Bende iğne gününü sayiyordum ama igneden sonraki gün sayılması gerekiyormuş 12. Günüm o yüzden saabh burada 13 demiştim bir anda pozitif olur belli olmazBenim bugün iğneyle birlikte 12. Günüm sabah test yaptım negatif çıktı
Ne zaman yapsam doğru olur acabaBende iğne gününü sayiyordum ama igneden sonraki gün sayılması gerekiyormuş 12. Günüm o yüzden saabh burada 13 demiştim bir anda pozitif olur belli olmaz
Yapin bugün varsa çıkar zatenNe zaman yapsam doğru olur acaba
Sabah yaptım negatif çıktı iğneyle birlikte 12. GünümYapin bugün varsa çıkar zaten
Testin markası neydiSabah yaptım negatif çıktı iğneyle birlikte 12. Günüm
ProdoctorTestin markası neydi
Benimde prodoctor dün 12. Gündü cizgi çıkıyor ama ben igneden diye düşünüyorum 14. Günden sonra çıkarsa inanırım sizde aynisini düşünün ümitsiz olmayın en önemlisi 14. GünProdoctor
İğne gününü sayıyor muyuzBenimde prodoctor dün 12. Gündü cizgi çıkıyor ama ben igneden diye düşünüyorum 14. Günden sonra çıkarsa inanırım sizde aynisini düşünün ümitsiz olmayın en önemlisi 14. Gün
Benim göğüs ve bel ağrım var galiba regl olacam çünkü her ay ki ağrılarım bunlarM Mente123silatansueco kızlar merhaba sizle tarihlerimiz çok yakındı ne durumdasınız herhangi bir belirti yaşıyormusunuz
Test yaptınız mı hiçBenim göğüs ve bel ağrım var galiba regl olacam çünkü her ay ki ağrılarım bunlar
Evet ama negatifTest yaptınız mı hiç