istenilen seviyeye gelmiştir umarımm, benimki cuma günü bitti perşembe günü randevu aldım ama geçmi olur olmaz mı kararsızımbenmde ilacın 3. günü salı kontrolum var
benmde ilacın 3. günü salı kontrolum var
geçen ay gittiğimde tekrar kullan dememişti biraz daha bekle büyümesini demişti bana da ilk kez duyuyorum ay içinde tekrar kullandıranıBen de geçen hafta çarşamba adetin 3. Günü başladım, 5 gün kullanıp bugün kontrole gittim. Yumurta boyutlarına baktı doktorum 3 gün daha kullan perşembe yine gel dedi bakalım
Merhabaa naptınız kontrol istediğiniz gibi miydi, benimde bugün var heyecanlıyımbenmde ilacın 3. günü salı kontrolum var
evet dün gittim 20 mm bir yumurta sağlıklı görünüyor yumurta dedi eşimin işinden dolayı dün akşam 7 de yaptık iğneyi doktor sabah yapın demişti ama iğnenin 36. saatinde eşim evde olmıcaktı malesefMerhabaa naptınız kontrol istediğiniz gibi miydi, benimde bugün var heyecanlıyım
Bende dün gittim aynı şekilde bir yumurta 20mm sağlıklı dedi fakat bana çatlatma iğnesi vs diyen yok haftasonu eşinle ol dedi sadeceevet dün gittim 20 mm bir yumurta sağlıklı görünüyor yumurta dedi eşimin işinden dolayı dün akşam 7 de yaptık iğneyi doktor sabah yapın demişti ama iğnenin 36. saatinde eşim evde olmıcaktı malesef
Ben de dün kontrole gittim 20 mm sağlıklı yumurtam varmış ilişki önerdi gönderdi, ben de iğne verecek diye düşünmüştüm bu ay iğnesiz denemek istemişBende dün gittim aynı şekilde bir yumurta 20mm sağlıklı dedi fakat bana çatlatma iğnesi vs diyen yok haftasonu eşinle ol dedi sadece
ayy aynı durumdayız, sen kaçıncı gün gitmiştin benimki 14.gündü umarım istediğimiz sonuç olur. sana başka bir gün gel dedi mi çatladı mı çatlamadı mı takip içinBen de dün kontrole gittim 20 mm sağlıklı yumurtam varmış ilişki önerdi gönderdi, ben de iğne verecek diye düşünmüştüm bu ay iğnesiz denemek istemiş
BENDE 20 kasımda vuruldumMerhaba. Bende bu ay klomen kullandım 20 aralıkta çatlatma iğnesi vuruldu. Beklemedeyim
muhakka ilişki günlerini söylemiştir benmde 20 mm büyüdü iki gündür ovulasyon testi yapıyorum hep koyu çıkıyor 36. saatte geçti çatlayıp çatlamadığını anlayamyrm iğne pozitif gösteriyor hepBen de dün kontrole gittim 20 mm sağlıklı yumurtam varmış ilişki önerdi gönderdi, ben de iğne verecek diye düşünmüştüm bu ay iğnesiz denemek istemiş
Öyle mi aynı gün vurulmuşuz. Bende hiçbir belirti yok çatlayıp çatlamadığınıda anlamadım. 30. Saatte ilişki oldu.BENDE 20 kasımda vuruldum
ben ovulasyon testiyle takip edeyim dedm ama hep koyu çıkıyor çizgi normalde de kendi çatlıyor yumurtam çatladığını düşünyrm iğneyi vuruldum gün bir de 36. saatte ilişki oldu benmde 12. gün test yapmayı düşünyrmÖyle mi aynı gün vurulmuşuz. Bende hiçbir belirti yok çatlayıp çatlamadığınıda anlamadım. 30. Saatte ilişki oldu.
Ben ovulasyon testi yapmadım iyice stres olmamak için akışına bıraktım ama yumurtam çatlamış gibi hissetmiyorum hiç akıntı olmadı. Umarım bu ay dileğimiz gerçek olurben ovulasyon testiyle takip edeyim dedm ama hep koyu çıkıyor çizgi normalde de kendi çatlıyor yumurtam çatladığını düşünyrm iğneyi vuruldum gün bir de 36. saatte ilişki oldu benmde 12. gün test yapmayı düşünyrm
akıntıyla anlamak zor bende de akıntı olmadı bugün 4. gün ama ben kendimi yine adet olacakmış gibi motive ettm üzülmemek içinBen ovulasyon testi yapmadım iyice stres olmamak için akışına bıraktım ama yumurtam çatlamış gibi hissetmiyorum hiç akıntı olmadı. Umarım bu ay dileğimiz gerçek olur
kaç aydır deniyorsun sorun neydiBen ovulasyon testi yapmadım iyice stres olmamak için akışına bıraktım ama yumurtam çatlamış gibi hissetmiyorum hiç akıntı olmadı. Umarım bu ay dileğimiz gerçek olur
9 aydır deniyoruz. Bende pcos var eşimin spermlerinde de sorun çıktı. İkimizde takviye kullanıyoruz. İlk defa bu ay çatlatma tedavisine başladıkkaç aydır deniyorsun sorun neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?