• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar bende bu ay femara ve ovitrella kullandım iğnemi kasım ayının besınde oldum merakdan öleceğim vallahi az once ıdrar testı yaptım tek cızgı sanırım ıgnenın etkısı gecmıs hala etkısı vardır dıye dusunuyordum varmı benım gıbı gün sayan😄😊

Merhaba arkadaslar bende bu ay femara ve ovitrella kullandım iğnemi kasım ayının besınde oldum merakdan öleceğim vallahi az once ıdrar testı yaptım tek cızgı sanırım ıgnenın etkısı gecmıs hala etkısı vardır dıye dusunuyordum varmı benım gıbı gün sayan😄😊
bende.sadece igne vurundum bakalım bekliyorum

Ben de ignenin 6.gunundeyim. Bugun dr kontrolu var yumurtalar catlamis mi diye bakilcak
Kac ay oldu saymiyorum ama herhalde 15 ay olmustur 😕

Kan testı yaptım degerım 9 bucukdu tabı degerın dusuk oldugunu anlamadım hamıleyım dıye sevındım falan doktorum ıkı gune tekrarla dedı ıkı gun sonra 7 ye dusmusdu degerım doktor kımyasal adet olcaksın dedı cok agrılı sekılde adet gecırdım
kimyasal oldugunu nasil anladin

2ayonce adet oldum benimde fenaydı surekli parca gelmsiti kasikalrim ba çok agriyrodu bneimdemi oyleoldu acaba.sonra doktoragitim adetten sonra ultrasonda gorse derdi herhalde
Sadece kan.degerindenmi anliyir

Evet kese olusmadan erken vakıtte dusuyor normalde bende parca gelmedı henuz kese olmadıgındandır senın belkı kese olusup dusmusdue adetın gecmedımi
2ayonce adet oldum benimde fenaydı surekli parca gelmsiti kasikalrim ba çok agriyrodu bneimdemi oyleoldu acaba.sonra doktoragitim adetten sonra ultrasonda gorse derdi herhalde
Sadece kan.degerindenmi anliyir

Back