- 11 Ekim 2018
- 850
- 612
- 33
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende.sadece igne vurundum bakalım bekliyorumMerhaba arkadaslar bende bu ay femara ve ovitrella kullandım iğnemi kasım ayının besınde oldum merakdan öleceğim vallahi az once ıdrar testı yaptım tek cızgı sanırım ıgnenın etkısı gecmıs hala etkısı vardır dıye dusunuyordum varmı benım gıbı gün sayan
Bende paZartesi igneoldum carsamba idrar testi tek çizgiydi bendede geçmiş demekbende.sadece igne vurundum bakalım bekliyorum
umarim catlamsitirBen de ignenin 6.gunundeyim. Bugun dr kontrolu var yumurtalar catlamis mi diye bakilcak
Kac ay oldu saymiyorum ama herhalde 15 ay olmustur
ben.normalde catlama ignesi olmadnda yumurtlam dönemi kendikendine hep agrir çift tarfli kasiklarimda agrirBenım belim sırtım cok agrıyor ıkı gundur boyle olanlar varmı
ben.normalde catlama ignesi olmadnda yumurtlam dönemi kendikendine hep agrir çift tarfli kasiklarimda agrir
ignenin etkisidirKasıklarım henüz ağrımıyor ama bel agrısından uyuyamıyorum sırtıma dogru uzan bı agrı rahatsız edıyor
ignenin etkisidir
kimyasal oldugunu nasil anladinMuhtemelen ilk seferdede böyleydi sonra hamıle oldugumu ardından kimyasal gebelık oldugunu ogrendım
kimyasal oldugunu nasil anladin
2ayonce adet oldum benimde fenaydı surekli parca gelmsiti kasikalrim ba çok agriyrodu bneimdemi oyleoldu acaba.sonra doktoragitim adetten sonra ultrasonda gorse derdi herhalde
Sadece kan.degerindenmi anliyir
geçmedi hatta 2gunerken geldiEvet kese olusmadan erken vakıtte dusuyor normalde bende parca gelmedı henuz kese olmadıgındandır senın belkı kese olusup dusmusdue adetın gecmedımi
geçmedi hatta 2gunerken geldi
evt bencede oyle dollenmemis yumurta kiste ceviryor sonra adette atiliyorDüşük oldugunu sanmam o zaman belkı kıst varsa o patlamısdır bır ıkı yerde duydum bu tarz bısey
evt bencede oyle dollenmemis yumurta kiste ceviryor sonra adette atiliyor
ama ultrasonda doktor bana kist vadedemedi demek catliyirNormalde kıst olmaz ama catlamazsa kıst oluyormus evet
ama ultrasonda doktor bana kist vadedemedi demek catliyir