Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar kasım ayinda klomen ve catlatma ignesi kullananlar olarak burada iletisimde olalim. Kimler ignenin kaçıncı gununde ? Benim 6.günüm ve dört gözle bekliyorum. Insallah bebeklerimize kavuşuruz.
Merhabalar kızlar bende dün ignemi oldum bu ikinci gecen ay tutmadı bu ay şansımızı denicez olmazsa öbür ay aşılama dedi doktorumuz insallah isteyen herkesin olur

İnsallah canım benım doktorum bısey demedı sadece haftaya salı test yaptırıp bana yolla dedı işte ona gore cagıracak galıba ınsallah sagsaglım goruruz bebeklerımızı kap atıslarınıda duyarız sagsaglım kucagımızada alırız ıns
Anladım cnm ben yaptırmadım artık salı Dr randevum var artık keseyi görmek için bekliyoruz hayırlısıyla onuda görürüz saglıklı Bi şekilde

İnşallah canım inşallah daha cok yeni ya ondan salıya kadar tamamlar oluşumunu diye ondan öyle istemiştir cnm güzel haberler duyalım hep inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…