insalahh canm. ilk negatifi gorunce uzuldm acikcasi..snra toparladm kismet degilmis henuz demekkiPes etme ınsallah bıdakıne tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insalahh canm. ilk negatifi gorunce uzuldm acikcasi..snra toparladm kismet degilmis henuz demekkiPes etme ınsallah bıdakıne tutar
ewet canm dun regl oldm.bu ay tekrar doktra gtsemmi bilemedm..11 aydr deniyorm 2 aydr da ilac+catlatma ignesi kulanyrm .Regl geldimi canım ben de 9 kasımda oldum dün kan verdim negatif
Bu ne testi bugün kaçıncı gününüzNeden hala kopkoyu cıkmıyo test markası ılemı alakalı acaba benı korkutuyor
Bu ne testi bugün kaçıncı gününüz
Bu ne testi bugün kaçıncı gününüz
Hayırlı olsun canım. Yeteri kadar koyu dert etme bunu akışına bırak stres zararlıHamıleyım bılıyorum ama kopkoyu olmasını beklıyorum olmadı bı turlu kanda baktıracam yarın yıne en son 3 gun once 47 dı
Hayırlı olsun canım. Yeteri kadar koyu dert etme bunu akışına bırak stres zararlı
Benim bugün 30 oldu bakalım olacak mıyım? Kan negatif çıktı regl yok bilmiyorum noluyo. Kontrol amaçlı bi git bence bakalım ne diyecekewet canm dun regl oldm.bu ay tekrar doktra gtsemmi bilemedm..11 aydr deniyorm 2 aydr da ilac+catlatma ignesi kulanyrm .
Kan ver bi acile gidip için rahatlarAkısına bırakmak cok zormus bır kımyasal gecırdım daha once uzerınden atamıyorum yıne koyulasmıyo yıne aynımı olacak bu dusunceler hep aklımda
Kan ver bi acile gidip için rahatlar
Bugün de verebilirsin 2günde 2kat artmalı. İnşallah bebişin iyi durumdadır Allah büyükYarın aksam vereyım tam dort gun gecmıs oluyor son kan tahlılımden
Canım inşallah hamilesindir ama iğnenin etkisi hala devam ediyor. En kesini kan testi ama 12.gün daha kesin olur diyolarKızlar bugün iğnenin 10.günü dayanamadım ve test yaptım, ilk başta birşey çıkmadı. 1 saat sonra baktığımda hayalet çizgi vardı, zaman geçmiyor, 12.günden önce kan testi yaptırmak istemiyorum, sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 2558142
İnşallah canım, pazartesi kan testi yaptıracağımCanım inşallah hamilesindir ama iğnenin etkisi hala devam ediyor. En kesini kan testi ama 12.gün daha kesin olur diyolar
Sen de görüyorsun 2.çizgiyi, henüz kafayı yemedim dimi :)Canım inşallah hamilesindir ama iğnenin etkisi hala devam ediyor. En kesini kan testi ama 12.gün daha kesin olur diyolar
Canim benimde 13.gune kadar hep pozitif cikti ama regl oldumKızlar bugün iğnenin 10.günü dayanamadım ve test yaptım, ilk başta birşey çıkmadı. 1 saat sonra baktığımda hayalet çizgi vardı, zaman geçmiyor, 12.günden önce kan testi yaptırmak istemiyorum, sizce hamile miyim?Eki Görüntüle 2558142
Evet canım ama 10. Gün çıkması normal olabilir hcg var çünkü iğnenin içinde 12 ya da 13. Kan ver garanti olsun kafan rahat eder canm benm 9. Gün 1.1 Di 12. Gün 0.2 çıktıSen de görüyorsun 2.çizgiyi, henüz kafayı yemedim dimi :)
Bugün de verebilirsin 2günde 2kat artmalı. İnşallah bebişin iyi durumdadır Allah büyük