• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı çatlatma iğnesi kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar kasım ayinda klomen ve catlatma ignesi kullananlar olarak burada iletisimde olalim. Kimler ignenin kaçıncı gununde ? Benim 6.günüm ve dört gözle bekliyorum. Insallah bebeklerimize kavuşuruz.
Iyi gunler canim bende 4 kasimda catlatma ignesi oldum 1hafta sonra kasik ve gogus ağrılarım çok fazlaydı dayanamayıp evde test yaptım 20.gün-de 2.cizgi silik çıktı cuma doktoruma gittim rahim duvarın kalınlaşmış gebelik olabilir dedi dün tekrar evde test yaptım ve ilkine göre ikinci cizgi baya koyudu çok fazla ikilemde kaldım Bn de Insallh yarın herşeyim belli olcak Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Yüksek ıhtımal hamılesınız kan testı yaptırın sagsaglım kucagınıza alın ınsallah
Iyi gunler canim bende 4 kasimda catlatma ignesi oldum 1hafta sonra kasik ve gogus ağrılarım çok fazlaydı dayanamayıp evde test yaptım 20.gün-de 2.cizgi silik çıktı cuma doktoruma gittim rahim duvarın kalınlaşmış gebelik olabilir dedi dün tekrar evde test yaptım ve ilkine göre ikinci cizgi baya koyudu çok fazla ikilemde kaldım Bn de Insallh yarın herşeyim belli olcak Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Yüksek ıhtımal hamılesınız kan testı yaptırın sagsaglım kucagınıza alın ınsallah
Yaptırdım ama daha sonucun cikmadi pazartesi nasipse belli olcak en sonki testim bu sekilde

Eklentiler

• IMG-20191124-WA0000.jpeg
    IMG-20191124-WA0000.jpeg
    39,1 KB · Görüntüleme: 28
Canım ağrıların nasıldı çok mu fazlaydı.?

Maşallah canım çok güzel, benim de 12. günümdü, kan verdim bugün 1.38 çıktı, yok malesef :KK43:
canım üzülme diğer aylar yeni bir umut olur inşallah. 12.günde belli oluyor mu? benim de 10.günüm de kararsızım 12de mi 14de mi test yapsam?

Back