- 15 Temmuz 2019
- 636
- 320
- 23
Canim ya hakkinda hayirlisiDayanamadim olmadigini biliyim de bosuna umutla beklemeyim istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim ya hakkinda hayirlisiDayanamadim olmadigini biliyim de bosuna umutla beklemeyim istedim
Canim mesajlari okumadin sanirim ben kan verdim çıkmadıTest yaptinmi yapacan mi nezaman ypcan benim 1 hafta oldu vurulali geçmesini bekliyom edetimin oyle ypcam
Canim saglik olsunKızlar ben kan verdim ama 0. 2 çıktı sonuç 12. Günüm. Olsa çıkardı sanırım
Merhabalar kızlar bende dün ignemi oldum bu ikinci gecen ay tutmadı bu ay şansımızı denicez olmazsa öbür ay aşılama dedi doktorumuz insallah isteyen herkesin olurMerhaba arkadaşlar kasım ayinda klomen ve catlatma ignesi kullananlar olarak burada iletisimde olalim. Kimler ignenin kaçıncı gununde ? Benim 6.günüm ve dört gözle bekliyorum. Insallah bebeklerimize kavuşuruz.
Aşılama zor mu acı veriyo mu çok merak ediyorum aşamaları nedirBen de aralik’ta asilama yaptiracagim ilk kez.
Ya da ara mi versem diyorum 4 aydir bedenim cok yoruldu hormon yuklemelerinden
hayırlısı olsunkizlar bnde 6 kasimda ignemi olmustm. ama test yaptm negatif.2.ayimdi bu tutmadi yine kismet degilmis demekki ..
Efif00 cnm nasılsın kan verdinmi
kizlar bnde 6 kasimda ignemi olmustm. ama test yaptm negatif.2.ayimdi bu tutmadi yine kismet degilmis demekki ..
Hic bilmiyorum ki canim bende daha once yaptirmadim netten arastirdigima gore kolay ve acisiz misAşılama zor mu acı veriyo mu çok merak ediyorum aşamaları nedir
Anladım cnm ben yaptırmadım artık salı Dr randevum var artık keseyi görmek için bekliyoruz hayırlısıyla onuda görürüz saglıklı Bi şekildeİyiyim canım sen nasılsın yok doktorum haftaya dedı ya tekrar vermedım sen verdınmı tekrar
Anladım cnm ben yaptırmadım artık salı Dr randevum var artık keseyi görmek için bekliyoruz hayırlısıyla onuda görürüz saglıklı Bi şekilde
İnşallah canım inşallah daha cok yeni ya ondan salıya kadar tamamlar oluşumunu diye ondan öyle istemiştir cnm güzel haberler duyalım hep inşİnsallah canım benım doktorum bısey demedı sadece haftaya salı test yaptırıp bana yolla dedı işte ona gore cagıracak galıba ınsallah sagsaglım goruruz bebeklerımızı kap atıslarınıda duyarız sagsaglım kucagımızada alırız ıns
Anladım canım insallah güzel sonuçlar alırsınHic bilmiyorum ki canim bende daha once yaptirmadim netten arastirdigima gore kolay ve acisiz mis
Bu ay çok umutluydum 2 ay önce soağn suyu yapmıştım sonra 1 ay korunduk rahim filmi çekildim klomen kullandım yani yapılacak her seyi yaptım gibi üzüldüm açıkcasıCanim saglik olsun
Regl geldimi canım ben de 9 kasımda oldum dün kan verdim negatifkizlar bnde 6 kasimda ignemi olmustm. ama test yaptm negatif.2.ayimdi bu tutmadi yine kismet degilmis demekki ..
Idrar da cikmiyo mu ki ben adetim gecikmeden idrar tahlili yapmicam evdeCanim mesajlari okumadin sanirim ben kan verdim çıkmadı