Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba canim hayirlis olsun hepimiz icin isallahMerhaba arkadaşlar kasım ayinda klomen ve catlatma ignesi kullananlar olarak burada iletisimde olalim. Kimler ignenin kaçıncı gununde ? Benim 6.günüm ve dört gözle bekliyorum. Insallah bebeklerimize kavuşuruz.
kacyildir deniyorsunKizlar ben yaptim testi. Negatif
Canim kanda degerim düştü. 10.gun 7 cikan deger 12.gun 3 e dustu bidaha cikacagini sanmam bu ay gectiHayırlısı olsun canım. İnşallah bu ay hamile kalırsın çok erken yapmışsın 10-11 gün çatlatma iğnesinin etkisi sürüyor
Kuzum benim 8 kasimda vuruldu15 kasimda vu
15 kasimda vuruldum 72 satt sonra asiri sancim oldu ilk defa vuruldum senin nezaman oldu
Insallah canim :)Meraba canim hayirlis olsun hepimiz icin isallah
Kuzum yarin yapacaktin testi haniKizlar ben yaptim testi. Negatif
Adet olana kadar her zaman umut vardır. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahCanim kanda degerim düştü. 10.gun 7 cikan deger 12.gun 3 e dustu bidaha cikacagini sanmam bu ay gecti
Dogru soyluyorsun canim rabbim hayirli zamanda versin insallah hepimizeAdet olana kadar her zaman umut vardır. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
14ay bittikacyildir deniyorsun
Dayanamadim olmadigini biliyim de bosuna umutla beklemeyim istedimKuzum yarin yapacaktin testi hani
olur inşllah14ay bitti
Hic umudum yok canim artik. 4 tane yumurta catladi ya. 4u de mi tutmadi. Gecen ay da 4 tane olmustu. Millet ucer beser doguruyor ya.olur inşllah
bende yumurtlamayı bilip hissedip sonuca varmamsina ayar oluyorum ama napak elden negelir.millet yumurtlama nedir bilmiyir.butun vucuudm hisseidyie buugn yumurltucan diyir.herseyi kasikagrim hisseidyirun heray canim çıkıyor yumurtalarin harekeri vs ama sonuç bossHic umudum yok canim artik. 4 tane yumurta catladi ya. 4u de mi tutmadi. Gecen ay da 4 tane olmustu. Millet ucer beser doguruyor ya. Biz sevismeyi mi bilmiyoruz acaba
Test yaptinmi yapacan mi nezaman ypcan benim 1 hafta oldu vurulali geçmesini bekliyom edetimin oyle ypcamKuzum benim 8 kasimda vuruldu
ıgneden kac gün sonra yaptinKizlar ben yaptim testi. Negatif ☹
Bugun igne gunu dahil 13.gunıgneden kac gün sonra yaptin
Seni merak ediyorum hakkımda hayırlısı olsun inşallah Violett90Erken gebelik testi aldim yarin sabah ilk idrarimla yapicam. Yarin bata 3 gun kalmis olcak. Ignenin de 14.gunu olacak
Test yaptin yani negatif mi çikti?? Bide hangi test erken olanindan mi idrar mi kanmi vrrdnBugun igne gunu dahil 13.gun
Yarin yapyomussun merak etimTest yaptin yani negatif mi çikti?? Bide hangi test erken olanindan mi idrar mi kanmi vrrdn