- 4 Nisan 2019
- 5.671
- 6.112
- 198
Muayene masasına yatıyorsun bi hortumun ucuna şırıngayı takıp rahmin içine sıkıyorlar. 2dakikalık bi işlem sonra 20-30dakika yatıyorsunasilama nasil oldu iste onu anlayamadım ilaç ve igneyi anladim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muayene masasına yatıyorsun bi hortumun ucuna şırıngayı takıp rahmin içine sıkıyorlar. 2dakikalık bi işlem sonra 20-30dakika yatıyorsunasilama nasil oldu iste onu anlayamadım ilaç ve igneyi anladim
hortumin icuna esinin speemi mi konuluyorMuayene masasına yatıyorsun bi hortumun ucuna şırıngayı takıp rahmin içine sıkıyorlar. 2dakikalık bi işlem sonra 20-30dakika yatıyorsun
inşallah hamilesindirErken gebelik testi aldim yarin sabah ilk idrarimla yapicam. Yarin bata 3 gun kalmis olcak. Ignenin de 14.gunu olacak
haha bende yoruldum inşllah umudum önümüzdeki aya kaldiInsallaahhh psikolojim iyice alt ust oldu. Ruyamda 4uz dogurmus birinin bebegini kaciriyordum. Onda nasilsa uc tane daha var diyorum
Evet canımhortumin icuna esinin speemi mi konuluyor
aslında guel sistemmEvet canım
doktora desem asilama istiyoeum yaparmi biraz zaman gecsindeaslında guel sistemm
Senin ne zamandır olmuyor sorun var mıdoktora desem asilama istiyoeum yaparmi biraz zaman gecsinde
sorun yok olmuyor 5ay oldu beim yaşım var çok beklmek istemiyorumSenin ne zamandır olmuyor sorun var mı
Kuzum lh ile hamilelik ogrenemezsin kafan karışır gebelik testi yapBuda lh sıralaması bazı testlerde sıvı alımına dikkat edemedim maalesef Eki Görüntüle 2557226
Canim 10. Gun ve 12.gun verdimKaçıncı gün kan verdin canım
Kaç yaşındasınsorun yok olmuyor 5ay oldu beim yaşım var çok beklmek istemiyorum
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bu ay hamile kalırsın çok erken yapmışsın 10-11 gün çatlatma iğnesinin etkisi sürüyorCanim 10. Gun ve 12.gun verdim
32Kaç yaşındasın
O zaman doktora git canım söyle yaşımda olunca aşılama yaptırmak istiyorum 6aydır olmadı normal yoldan diye
birkac ay daha deneyyeim yaptırcm onceden film milk cekiyirmuO zaman doktora git canım söyle yaşımda olunca aşılama yaptırmak istiyorum 6aydır olmadı normal yoldan diye
15 kasimda vuruldum 72 satt sonra asiri sancim oldu ilk defa vuruldum senin nezaman olduMerhaba arkadaşlar kasım ayinda klomen ve catlatma ignesi kullananlar olarak burada iletisimde olalim. Kimler ignenin kaçıncı gununde ? Benim 6.günüm ve dört gözle bekliyorum. Insallah bebeklerimize kavuşuruz.