- 9 Şubat 2022
- 159
- 137
- 29
-
- Konu Sahibi Sebepsizcekapattim
Merhaba beklemedeyim ben heyecanla pek belirti felan yok zaten kendimi dinlemicem diye söz verdim. Daha 7.gun vakit geçirecek şeyler bulmaya çalışıyorum. Sende nasil durumlarMerhaba nedir durumlar
Kaçıncı günün yarınMerhaba yarin kan verecegim sizde durumlar nedir
Benimde 10.gün göğüs hassasiyeti ateş basma oldu 8.9 gün bugün sadece hafif bel ve karın ağrısı beklemedeyimMerhaba beklemedeyim ben heyecanla pek belirti felan yok zaten kendimi dinlemicem diye söz verdim. Daha 7.gun vakit geçirecek şeyler bulmaya çalışıyorum. Sende nasil durumlar
Ay ates basmasi oluyor bir anda. Özellikle geceleri yaniyor vücudum. Adet olacakmişim gibi hissediyorum. Afedersin gaz cok fazla var. İş yaparken felan bel agrim oluyor. Yarin catlatma ignemin 15. Gunu aşılamanin 14. Günü ateş basmasindan dolayi korktum asilamanin 11. Günü crp kan testi yaptirdim enfeksiyon olabilir diye. Cok sukur temiz cikti. Progestan kullanmaya devam ediyorum sende durumlar nasil bir ayrintili anlatsanaKaçıncı günün yarınvar mı belirti
Dayanamayip asilamanin 11. Gunu erken gebelik testi yaptim hafif bir cizgi cikti sonra umutlanmayim diye bir daha da yapmadimKaçıncı günün yarınvar mı belirti
Seninle aynı benimde 8.9 günü ateş basması gögüslerde sızlama acı oldu hrp yatıyorum bugün bel ağrım oldu biraz arada karnıma kramp gşred gibi oluyor bende cumartesi test vermeyi düşünüyorum yarın mutlaka yaz bana sonucu hakkımda hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşşallahAy ates basmasi oluyor bir anda. Özellikle geceleri yaniyor vücudum. Adet olacakmişim gibi hissediyorum. Afedersin gaz cok fazla var. İş yaparken felan bel agrim oluyor. Yarin catlatma ignemin 15. Gunu aşılamanin 14. Günü ateş basmasindan dolayi korktum asilamanin 11. Günü crp kan testi yaptirdim enfeksiyon olabilir diye. Cok sukur temiz cikti. Progestan kullanmaya devam ediyorum sende durumlar nasil bir ayrintili anlatsana
Ay kramp ne tam olarak bilmiyorum ama sanki karnimda biseyler gurulduyorSeninle aynı benimde 8.9 günü ateş basması gögüslerde sızlama acı oldu hrp yatıyorum bugün bel ağrım oldu biraz arada karnıma kramp gşred gibi oluyor bende cumartesi test vermeyi düşünüyorum yarın mutlaka yaz bana sonucu hakkımda hayırlısı olsun güzel haberler alırsın inşşallah
O ateş basmaları bende de oluyor ya. Normalde çok üşürüm gece bile çorapla yatarım bir kaç gündür gece ozellikle ateş basıyor çorabı çıkarıyorum uykumdan uyanıp.Benimde 10.gün göğüs hassasiyeti ateş basma oldu 8.9 gün bugün sadece hafif bel ve karın ağrısı beklemedeyim
Hemen belirdi mi çizgiDayanamayip asilamanin 11. Gunu erken gebelik testi yaptim hafif bir cizgi cikti sonra umutlanmayim diye bir daha da yapmadim
Evet salı günü yapıldı.Runam senin ikinci işlem yapıldı mı nasıl geçti canım
Aynen normal kaset gebelik testi yaptim şimdi o da hemen gelirgin oldu yaHemen belirdi mi çizgi
Aynen normal kaset gebelik testi yaptim şimdi o da hemen gelirgin oldu ya
Hadi hayırlısı baya belli çok sevindim
Sen canını sıkma streste baya etkiliyor bu durumlarda. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel sonuclar alırız inşallahEvet salı günü yapıldı.
Açıkcası eşimin verdiği örnek ilkine göre pek iyi değildi perhiz süresine uyulmadı neticede ama tabi hastanede aa cok iyi öncekinden bile guzel cıktı sonuçlar diye bizi ikna etmeye çalıştılar. Bir tık islem esnasında sancılı oldu şimdi bekleme sürecindeyim
Aynen öğlen kan verecegim çalışıyorum yoksa sabah verirdim cok heyecanliyim rabbim bekleyen herkese guzel haber almayi nasip etsinHadi hayırlısı baya belli çok sevindimYarın vericektin dimi kan tahlilini güzel haberlerini bekliyorum
Sagolasın amiin. Senin nasıl ilerliyor belirtiler var mı?Sen canını sıkma streste baya etkiliyor bu durumlarda. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzel sonuclar alırız inşallah
Benim güzel ilerliyor. Göğüslerim aşırı hassas ve ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ama çatlatma iğnesinin etkisi olabilir diye düşünüyorum. Özellikle geceleri çok ateş basıyor bugün de belim ağrımaya başladı. Sende var mı belirti ?Sagolasın amiin. Senin nasıl ilerliyor belirtiler var mı?