Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım. Ne yaptın bugün gittin mi acile ne dedi doktorun?

Merhaba. Evet yeni döndük hatta. Muayene ettiler bir kez daha hala yumurta gözüküyor dediler çatlatma iğnesini vurdular pazartesi aşılama yapılacak.
Sen de durumlar nasıl, nasıl geçti aşılaman?
Merhaba kizlar bugun asilamamin 9. Günü dun gece yani 8. Gunumde migrenim tuttu ve acile gidip serum yedim. Beta hcg ye baktilar 2.1 dediler normalde 14. Günü kan testi vermem gerekiyor acaba yukselir mi test ? Ufak capli uzuldum ne yalan soyliyim

Bilmiyorum ama 9. Gün erken sanki yükselme ihtimali vardır belki de

Bu durumlarda olunca her şeyi okuyorsun genelde iğne etkisi sıfırlanır sonra tekrar hcg yükselir diyorlar ama bilmiyorum sen yine de moralini yüksek tut zor olsada

Yarın kaçıncı gün oluyor benim 7.gün bitti bugün hiç belirtim yok sende bir belirti var mı
Yarın iki hafta olucak bende hiç belirti olmadı ilkin de de olmamıştı son zamanlar hasta olacak gibi ağrılarım oluyor uyurken de hissediyorum bazen ama önceden hissediyor muydum bilmiyorum şuan belirti aradığım için psikolojik de olabilir bir iki kere hapşırıkken karnım battı o da ben çok tutarım ondandır diye düşünüyorum bakalım

Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Amin inşallah 2.5 yıldır olmuyor aşılama denedik cuma test vereceğim bende bugün hiç belirtim yok çok heyecanlıyım Umarım bizlerde hayırlı haberi alırız sabah akşam elim karnımda
İki yıldır istiyoruz testler hsgler klomen femara çatlatma iğnesi mfk derken aşılama yapalım dedik geçen ay tutmadı doktor tüp bebek yapalım dedi ben şuan yapamam aşılama deneyelim dedim yine bakalım nasipten öteye gidilmiyor.Beklemek çok zor hayırlısıyla bir hafta sonra hamile olduğunu öğreneceksin düşüncesi bile heyecanlandırıyor

Merhaba. Evet yeni döndük hatta. Muayene ettiler bir kez daha hala yumurta gözüküyor dediler çatlatma iğnesini vurdular pazartesi aşılama yapılacak.
Sen de durumlar nasıl, nasıl geçti aşılaman?
Hadi hayırlısı dualarimda senide anıyorum inşallah güzel haberlerini alırız
Benim tahmin ettiğimden rahat geçti. Doktor ilaç verdi kullanmam icin hafif kasık ağrılarım oluyor ama çatlatma iğnesinin etkisi büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…