- 9 Şubat 2022
- 159
- 137
- 29
-
- Konu Sahibi Sebepsizcekapattim
Amin inşallahAynen öğlen kan verecegim çalışıyorum yoksa sabah verirdim cok heyecanliyim rabbim bekleyen herkese guzel haber almayi nasip etsin
Ates basması da var mı çatlatma iğnesinin etkisinde diğerlerini duymuştum da onu bilmiyorum gebeliklerde duymuştum daha önce. İnşallah pozitiftir siz 8.gündesiniz dimi?Benim güzel ilerliyor. Göğüslerim aşırı hassas ve ara ara kasıklarımda batmalar oluyor ama çatlatma iğnesinin etkisi olabilir diye düşünüyorum. Özellikle geceleri çok ateş basıyor bugün de belim ağrımaya başladı. Sende var mı belirti ?
11de hala cikmadi bekliyorum beklemisken bir test daha yaptim farkli markanin hala inanmiyorumAmin inşallahNe yaptın verebildin mi kan ?
Ya ne guzel çok sevindim adınıza. İnşallah sıkıntı çıkmadan sağlıkla ilerlerVerdim
11de hala cikmadi bekliyorum beklemisken bir test daha yaptim farkli markanin hala inanmiyorumEki Görüntüle 3174410
Amin inşallahAtes basması da var mı çatlatma iğnesinin etkisinde diğerlerini duymuştum da onu bilmiyorum gebeliklerde duymuştum daha önce. İnşallah pozitiftir siz 8.gündesiniz dimi?
Gögüs hassasiyeti aşılama yapıldığından beri bende de var birde çok nadir kasık batması mı denir bilmiyorum kasık hareketlenmeleri var.
Çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahVerdim
11de hala cikmadi bekliyorum beklemisken bir test daha yaptim farkli markanin hala inanmiyorumEki Görüntüle 3174410
Rabbim sizlere de hayirlisiyla nasip etsin biliyorum bu süreci ama inşallah hepimizden mutlu haberler gelecek cok teşekkür ederimYa ne guzel çok sevindim adınıza. İnşallah sıkıntı çıkmadan sağlıkla ilerler
Rabbim sizlere de hayirlisiyla nasip etsin biliyorum bu süreci ama inşallah hepimizden mutlu haberler gelecek cok teşekkür ederim
Amiin sağolun. Dua edin bizlere deRabbim sizlere de hayirlisiyla nasip etsin biliyorum bu süreci ama inşallah hepimizden mutlu haberler gelecek cok teşekkür ederim
Ilk asilamamdi cikolata kistlerim vardi doktor dediki prosedür gereği tup bebek raporu ciksin diye 2 defa asilama yapacagiz sonra tüpe geceriz umut baglama diye konusmustuAmiin sağolun. Dua edin bizlere de
Kacıncı aşılamanızdı?
Valla benin daha adetime 2 gun var normalde pazar gunu olacagim ama erkenden ciktiBenimde regl tarihimi 2 gün geçti 11.gün bugün kan versem mi acaba bel ağrım ve arada karnım ağrıyor
Nasibinizde varmış ne güzel uğraşmadan elde etmişsiniz sağlıcakla kucagınıza da alırsınız insallahIlk asilamamdi cikolata kistlerim vardi doktor dediki prosedür gereği tup bebek raporu ciksin diye 2 defa asilama yapacagiz sonra tüpe geceriz umut baglama diye konusmustuEki Görüntüle 3174439
Gidiyorum şuan teste bakalım hayırlısı dua edin bana da hayırlı güzel sonuçlar alalımValla benin daha adetime 2 gun var normalde pazar gunu olacagim ama erkenden cikti
Ay inşallah sizde guzel haberler alirsiniz umutsuzluga kapilmayin bana doktor cok olumsuz konuştu asilama da %15 sans var felan demisti bol bol dinlenin cok erken test yapmayin 13 veya 14. Gun kaset testte çıkıyorNasibinizde varmış ne güzel uğraşmadan elde etmişsiniz sağlıcakla kucagınıza da alırsınız insallah
Ay hadi inşallah guzel haberlerini bekliyorummmm rabbim haber bekleyen herkese guzel haberler versin. Bizi de haberdar etGidiyorum şuan teste bakalım hayırlısı dua edin bana da hayırlı güzel sonuçlar alalım
Bana da her seferinde söylüyorlar aşılamada şans cok düşük bilginiz olsun diye. Zerre umut verici bir muameleyle karşılaşmadım henüz yaşattıkları aksilikler de çabası.Ay inşallah sizde guzel haberler alirsiniz umutsuzluga kapilmayin bana doktor cok olumsuz konuştu asilama da %15 sans var felan demisti bol bol dinlenin cok erken test yapmayin 13 veya 14. Gun kaset testte çıkıyor
Dualarimız seninle güzel haberlerini bekliyoruz inşallahGidiyorum şuan teste bakalım hayırlısı dua edin bana da hayırlı güzel sonuçlar alalım
Güzel haberlerini bekliyoruzGidiyorum şuan teste bakalım hayırlısı dua edin bana da hayırlı güzel sonuçlar alalım
Insallah guzel haberlerini bekliyoruz canim benimGidiyorum şuan teste bakalım hayırlısı dua edin bana da hayırlı güzel sonuçlar alalım