Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ates basması da var mı çatlatma iğnesinin etkisinde diğerlerini duymuştum da onu bilmiyorum gebeliklerde duymuştum daha önce. İnşallah pozitiftir siz 8.gündesiniz dimi?
Gögüs hassasiyeti aşılama yapıldığından beri bende de var birde çok nadir kasık batması mı denir bilmiyorum kasık hareketlenmeleri var.

Amin inşallah Evet 8.günüm bugün. Ateş basmasının çatlatma iğnesi ile bir ilgisi var mı hiç bilmiyorum bende. Bir kaç saattir de adet olacakmışım gibi belim ve bacağım ağrıyor ama bu daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim zamanda olmuştu adetime de daha çok var. Bilmiyorum hakkımız da hayırlısı olsun umarım güzel haberler alırız

Nasibinizde varmış ne güzel uğraşmadan elde etmişsiniz sağlıcakla kucagınıza da alırsınız insallah
Ay inşallah sizde guzel haberler alirsiniz umutsuzluga kapilmayin bana doktor cok olumsuz konuştu asilama da %15 sans var felan demisti bol bol dinlenin cok erken test yapmayin 13 veya 14. Gun kaset testte çıkıyor

Ay inşallah sizde guzel haberler alirsiniz umutsuzluga kapilmayin bana doktor cok olumsuz konuştu asilama da %15 sans var felan demisti bol bol dinlenin cok erken test yapmayin 13 veya 14. Gun kaset testte çıkıyor
Bana da her seferinde söylüyorlar aşılamada şans cok düşük bilginiz olsun diye. Zerre umut verici bir muameleyle karşılaşmadım henüz yaşattıkları aksilikler de çabası.
Benim 3.aşılamam olacak bu. İnşallah bu sefer olur. Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…