Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlısı dualarimda senide anıyorum inşallah güzel haberlerini alırız ☺️
Benim tahmin ettiğimden rahat geçti. Doktor ilaç verdi kullanmam icin hafif kasık ağrılarım oluyor ama çatlatma iğnesinin etkisi büyük ihtimalle.
Cok sinirliyim. Allah gerçekten işinin ehli insanlarla karşılaştırsın. Saat 11 bucuga doğru aşılamam oldu. Fakat işlem yapılırken doktor asistan doktora yaptırdı ve spermlerin yarısı içeri degil dışarı döküldü. Sonrasında doktor yarın eşinizle tekrar gelin aynı işlemi tekrar yapıcam içime sinmedi bu dedi. Bu ay kendimi boşa ugrasıyor gibi hissediyorum.

Cok sinirliyim. Allah gerçekten işinin ehli insanlarla karşılaştırsın. Saat 11 bucuga doğru aşılamam oldu. Fakat işlem yapılırken doktor asistan doktora yaptırdı ve spermlerin yarısı içeri degil dışarı döküldü. Sonrasında doktor yarın eşinizle tekrar gelin aynı işlemi tekrar yapıcam içime sinmedi bu dedi. Bu ay kendimi boşa ugrasıyor gibi hissediyorum.
Öncelikle sakin ol canım. Yaptıkları büyük ihmal evet ama sen üzme kendini. Şöyle düşün nasipte varsa yarısı bile yeterli olur. Zaten bir sperm bile yeterli döllenme için. Olumlu düşün güzel sonuçlar alalım. İşlem nasıl geçti zorladı mi

Merhaba kızlarrrr. Bugün aşılamamın 10. günü Hiçbir belirti yok. 2 gündür belim ve sırtım ağrıyordu o da geçti. Cuma test günüm pek ümidim yok ama yine de heyecanlanıyorum 😇

Öncelikle sakin ol canım. Yaptıkları büyük ihmal evet ama sen üzme kendini. Şöyle düşün nasipte varsa yarısı bile yeterli olur. Zaten bir sperm bile yeterli döllenme için. Olumlu düşün güzel sonuçlar alalım. İşlem nasıl geçti zorladı mi
Öyle tabi ama insan üzülüyor yine de. Bu kadar aksamaya ragmen tutarsa da ayrı sevinirim. Öncekilere göre daha kolay geçti ama belki de bi nevi işlemi tam yapamadıkları için öncekinde hissettiğim agrıyı hissetmedim

Merhabalar. Kızlar ben aşılamaya bugün başladım. Aşılama dusunenler icin de fikir olsun diye yazıyorum. 1 hafta boyunca günde bir kez 150 ünite meriofert iğnesini göbekten vurulacağım. Ayni zamanda günde 2 defa da letu diye bir yumurta büyütme hapi verildi. Haftaya yani 24 Kasımda yumurtaliklarim büyümüş mü ona bakılacak ona göre yumurta catlatma ignesi vurulacagim. 23 kasimda eşle birliktelik diye de not düşüldü. haa bu arada bende çikolata kisti vardi sol yumurtaliklarim tamamen gitmiş sag temiz. Eşimin sperm testi normal. Var mi benim gibi yeni başlayan??? Neler yapmam gerekiyor?? Ekstra biseylere ihtiyac var mi???
Kizlar benim aşılama da 12. Günüm adet olacakmişim gibi belim ve sirtim ağrıyor sizde belirtiler ne durumda

Kizlar benim aşılama da 12. Günüm adet olacakmişim gibi belim ve sirtim ağrıyor sizde belirtiler ne durumda
Bende aşılama günü dahil 7.günümdü bugün. Çatlatma ignesinin yan etkileri hala devam ediyor galiba. Göğüs hassasiyeti ve ara ara kasıklarımda batmalar oluyor. Birazda kendimi dinlememeye çalışıyorum.

X