Gebeliğe Hazırlık Kasım ayı aşılama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin dün çok bozulmuştu moralim ama inşallah yarın gittigimde bir sıkıntı görmezler

Merhaba bugün kaçıncı gününüz belirtiler neler bugün hafif mide bulantım oldu bel ağrım düne göre daha az 4. günüm :)

Merhaba bugün kaçıncı gününüz belirtiler neler bugün hafif mide bulantım oldu bel ağrım düne göre daha az 4. günüm :)
Merhabaaa benim 7. Günüm sirt agrisi el ve ayakta yanma var baska da bir belirtim yok bel agrim da cok ayakta durdugumda oluyor onun da sebebi öğretmenim mecbur ayakta durmak zorunda kaldigimdan

Merhaba :) Benim aşılamam bugün yapılacak bir aksilik çıkmazsa o nedenle bir şey diyemem. Benim vücudum ilaçlara ve ignelere de aşırı tepki veriyor. iğneleri kullanırken de mide bulantısı özellikle de kasık ve bel ağrısı yasadim.Vücudunu dinlememeye bak insanı daha çok sterese sokuyor

Ay merhabalar test gunumuz ayni gunmuss rabbim hayirlisiyla gusel haberler vermeyi nasip etsin bende goguste hic sizlama yok ya sadece gaz var bir de bel agrisi o kadar
İnşallah hepimiz güzel haberler alırız. Gaz bende de var aşılama yapıldığı günden beri ve göğüs işte o da 2 gündür başladı başka da bir şey yok bana progestan vermedi doktorum duphaston verdi

Çoook teşekkür ederim amin inşallah
12 gibi yapılacak bir aksilik olmazsa. Senin kontrolün ne zaman
Senide duama katıyorum inşallah guzel haberler alırsııın
Bugün cagırmıştı. Bir önceki doktorun ihmaline denk geldim galiba. Asılama tarihini vermediyse neden iğneyi bıraktırmış sana dedi bugunki kontrol eden doktor. Bugün bi 75 lik daha vurup yarın acile gelmemi pazarteside asılama için gelmemi söyledi. Birde kan aldı bugün ama ne için aldıgını anlamadım

Çok teşekkür ederim amin inşallah isteyen herkes de bizde güzel haberler alırız bir an önce
Benden hiç kan almadılar belki lh değerine felan bakmak istemiştir. Yüreğini ferah tut güzel olucak inşallah herşey

Bende ikinci aşılamamı 21 kasımda yaptırdım hiçbir belirtim yok test yaptım şimdi çizgi var ama iğne etkisidir belki diye sevinemiyorum pazar günü hasta olma günüm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…