- 13 Ocak 2020
- 44.583
- 168.002
- 33
Yemiyom aşko herkes kendi başını yesin. hiç bdv girmiyom. Sen nasılsın? Gebelik takvimi çok yakışmış.merve sakın ban yiyorum falan deme ha merak ederim naptığını
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemiyom aşko herkes kendi başını yesin. hiç bdv girmiyom. Sen nasılsın? Gebelik takvimi çok yakışmış.merve sakın ban yiyorum falan deme ha merak ederim naptığını
Aynen öyle yap canım boşver canım hamdolsun iyiyim diyeyim tek taraflı ağrım var lekenmem devam ediyor inşallah düzelir ister istemez bşey mi var bişey mi olacak diye korkuyorum takvim de heves ettim hoşuma gitti yaptım canım inşallah rabbim sana da nasip etsinYemiyom aşko herkes kendi başını yesin. hiç bdv girmiyom. Sen nasılsın? Gebelik takvimi çok yakışmış.
Sen şimdi hangi ilaçları kullanıyosun?Aynen öyle yap canım boşver canım hamdolsun iyiyim diyeyim tek taraflı ağrım var lekenmem devam ediyor inşallah düzelir ister istemez bşey mi var bişey mi olacak diye korkuyorum takvim de heves ettim hoşuma gitti yaptım canım inşallah rabbim sana da nasip etsin
Estrofem kullanıyorm canım günde 2 tane coraspirin kullanıyorm 1 tane oksapar kullanıyorm göbekten 1 tane. 4 tane fitil kullanıyorm. Kalçadan hergün 2 tane iğne progestanSen şimdi hangi ilaçları kullanıyosun?
Allah şifa eylesin canım inşallah. Ben ilerledikçe soracam böyle sana. Tabi hayırlısıyla önce güzel sonuçlar alalım da.Estrofem kullanıyorm canım günde 2 tane coraspirin kullanıyorm 1 tane oksapar kullanıyorm göbekten 1 tane. 4 tane fitil kullanıyorm. Kalçadan hergün 2 tane iğne progestan
Amin canım inşallah. Sor canım bazen etiketler düşmüyor bana. Girip bakıyorm ama arada. İnanıyorum ben güzel olacak herşey yumurta sayısına hiç takma kafayı ben takmıştım da ondan diyorum şuan çok iyi anladım önemli olan kaliteAllah şifa eylesin canım inşallah. Ben ilerledikçe soracam böyle sana. Tabi hayırlısıyla önce güzel sonuçlar alalım da.
Allah razı olsun.Amin canım inşallah. Sor canım bazen etiketler düşmüyor bana. Girip bakıyorm ama arada. İnanıyorum ben güzel olacak herşey yumurta sayısına hiç takma kafayı ben takmıştım da ondan diyorum şuan çok iyi anladım önemli olan kalite
Allah sizi ne yapmasın ya eee sana söylediler mi ne zaman ne yapacağını çatlatma iğnesiyle ilgili canımBen yarım doz vursam yeter.
Sperm iyi görünüyorsa nasıl sperm kalitesi kötü olabiliuor kiEğer yumurtalrnz iyi calsyosa adetlernz felan düzenli ise sperm kalitesi kötü demektir. Bizim spermlerde normal iyi görünüyo ama hatta dna hasar testi de yaptk temiz çıktı yinede 2 tüp bebek tutmadı
Yarın 23.00 canısı.Allah sizi ne yapmasın ya eee sana söylediler mi ne zaman ne yapacağını çatlatma iğnesiyle ilgili canım
Ayy hadi bakalım bende Opu dan çıktım doktorla görüşmeyi bekliyorumYarın 23.00 canısı.
merhaba bende opudan çıktım şimdi doktor bekliyorum. Kaç yumurtanız toplanmış. Bi sen transfer ile ilgili bişey dediler mi ?Ayy hadi bakalım bende Opu dan çıktım doktorla görüşmeyi bekliyorum
Hayır canım .Doktorla görüşeceğim o söyleyecek galiba öyle tahmin ediyorum .10 -11 civarı yumurtam toplanmıştır diye tahmin ediyorummerhaba bende opudan çıktım şimdi doktor bekliyorum. Kaç yumurtanız toplanmış. Bi sen transfer ile ilgili bişey dediler mi ?
Benim 9 tane yumurtam toplamış. Duruma göre 3. Veya 5. Gün transfer olacakmışım hemşire öyle dedi. Bakalım doktor ben diyecek. Progestan fitille antibiyotik verdiler bi de.Hayır canım .Doktorla görüşeceğim o söyleyecek galiba öyle tahmin ediyorum .10 -11 civarı yumurtam toplanmıştır diye tahmin ediyorum
Benim daha belli değil Ya inşallah taze transfer yapılır .Daha önce başka merkezde negatif transfer olduğu için doktorum duruma göre bakacağız demişti :Şehir dışından geliyorum inşallah bir an önce biterBenim 9 tane yumurtam toplamış. Duruma göre 3. Veya 5. Gün transfer olacakmışım hemşire öyle dedi. Bakalım doktor ben diyecek. Progestan fitille antibiyotik verdiler bi de.
Bende taze transfer istiyorum. İnşallah senin de herşey yolunda gider ve taze transfer olursun. Şehirdışından gelmek daha zordur Eminim. Hadi inşallah güzel haberler verirsin.Benim daha belli değil Ya inşallah taze transfer yapılır .Daha önce başka merkezde negatif transfer olduğu için doktorum duruma göre bakacağız demişti :Şehir dışından geliyorum inşallah bir an önce biter
İnşallah canımBende taze transfer istiyorum. İnşallah senin de herşey yolunda gider ve taze transfer olursun. Şehirdışından gelmek daha zordur Eminim. Hadi inşallah güzel haberler verirsin.