Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Yeni kapandi ama 1 ay nekadara yapiyo
Ben işte 2 aralıkta orda başlayacaktım beni yolladı erayda başladım. eray benim hocam burayı da kuran kişi dedi. Burda çok memnun hastaları da var. Kötü demeseydin yav. Yarın kontrolüm var.

Ben işte 2 aralıkta orda başlayacaktım beni yolladı erayda başladım. eray benim hocam burayı da kuran kişi dedi. Burda çok memnun hastaları da var. Kötü demeseydin yav. Yarın kontrolüm var.
8 sene once kotuydu nekadara yapcak eray evet oncesen burda eray vardı ve yigit hoca ama yigit hoca muhteşem di yaaa

Ya benim kafam karisti morfoloji onemli diye biliyorum ben onun icin biz tup bebek baslicaz cunku morfoloji spermin kalitesi demek canim, bak simdi morelim bozuldu morfolojiden negatif olmus onlarin da
sıkma canını buna :) benim eşimin de (kemoterapi almıştı) morfoloji sıfır ama doğal yollarla bile olabilir dedi. Morfolojiyi cok önemsemedi nedense :) Umarım gerçekten önemsizdir ve en güzeli olur bizimiçin
bu arada 24 yaşında olduğumu duyanlar anne olmak için çok erken diye üstüme çullanıyorlar sana da oluyor mu ? çok moralim bozuluyor

Çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…