Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Antibiyotik. Çok gıcık ilaç ya akne tedavisinde verdiler bunu bana. Bi kere ciddiye almadım az uzanır gibi yaptım midemde yanardağlar patladı adeta.
Aynen beter bi ilaç ben o yazıcıda görmedim He bugün gördüm dik durmak gerekiyormuş içince falan ne saçma sapan bi ilaç

Aynen beter bi ilaç ben o yazıcıda görmedim He bugün gördüm dik durmak gerekiyormuş içince falan ne saçma sapan bi ilaç
Aa o çok önemli bak. Vallahi de billahi de. Ağır ilaç bak kesinlikle 2 saat dik dur. Ben 1 kez dikkat etmedim inanılmazdı midem anlatamam yani.

O zman bu kızcağızı kötü eden ilaç olmuş canım
Aynen opu dan sora bu kadar ağrım yoktu bu ilaçla başladı her şey inşllah tutunur yaa gerçekten işlemi yaparken zor yaptılar çok ağrım vardı transfer esnasında kimsenin ağrısı yoktu orda gördüklerim bi bendim ağrısı sızısı olan

Aynen opu dan sora bu kadar ağrım yoktu bu ilaçla başladı her şey inşllah tutunur yaa gerçekten işlemi yaparken zor yaptılar çok ağrım vardı transfer esnasında kimsenin ağrısı yoktu orda gördüklerim bi bendim ağrısı sızısı olan
Bu son zorluk olsun inşallah. 😔

Suyu bol iç ve kötü düşünme bak sana kendi sürecimi anlattım canım rabbim nasip edecekse iki taş arasında bile eder sakin ol rahatlamaya çalış

Bakalım bu ay kimlerlerle aynı yolda ilelemeye başlıyoruz.
:KK73:
Şimdiden kasım gelsin diye sabırsızlanıyorum. 2 kasımda randevum var iğneler başlanacak. 🤗
🍀
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
🍀
Ayy güzelim benim ne kadar tatlı bir yola çıkmıssın hayırlı sağlıklı miniklerle sonuçlansın inşAllah 🤲🏻🤗🌸

Suyu bol iç ve kötü düşünme bak sana kendi sürecimi anlattım canım rabbim nasip edecekse iki taş arasında bile eder sakin ol rahatlamaya çalış
İnşallah canım yaa zaten bu konuda acemiydim ilk denemem keşke böle bişi gelmeseydi başıma yapcak bişi yok rabbim yardımcmız olsun ama keşke ben de diğerleri gibi bu süreci normal atlatsaydım

X