Evet opu dan sora kullandım kullanmaz olaydımBu ilaç ne işe yarıyor canım antibiyotik mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet opu dan sora kullandım kullanmaz olaydımBu ilaç ne işe yarıyor canım antibiyotik mi
O zman bu kızcağızı kötü eden ilaç olmuş canımAntibiyotik. Çok gıcık ilaç ya akne tedavisinde verdiler bunu bana. Bi kere ciddiye almadım az uzanır gibi yaptım midemde yanardağlar patladı adeta.
Aynen beter bi ilaç ben o yazıcıda görmedim He bugün gördüm dik durmak gerekiyormuş içince falan ne saçma sapan bi ilaçAntibiyotik. Çok gıcık ilaç ya akne tedavisinde verdiler bunu bana. Bi kere ciddiye almadım az uzanır gibi yaptım midemde yanardağlar patladı adeta.
Aa o çok önemli bak. Vallahi de billahi de. Ağır ilaç bak kesinlikle 2 saat dik dur. Ben 1 kez dikkat etmedim inanılmazdı midem anlatamam yani.Aynen beter bi ilaç ben o yazıcıda görmedim He bugün gördüm dik durmak gerekiyormuş içince falan ne saçma sapan bi ilaç
Aynen opu dan sora bu kadar ağrım yoktu bu ilaçla başladı her şey inşllah tutunur yaa gerçekten işlemi yaparken zor yaptılar çok ağrım vardı transfer esnasında kimsenin ağrısı yoktu orda gördüklerim bi bendim ağrısı sızısı olanO zman bu kızcağızı kötü eden ilaç olmuş canım
Bu son zorluk olsun inşallah.Aynen opu dan sora bu kadar ağrım yoktu bu ilaçla başladı her şey inşllah tutunur yaa gerçekten işlemi yaparken zor yaptılar çok ağrım vardı transfer esnasında kimsenin ağrısı yoktu orda gördüklerim bi bendim ağrısı sızısı olan
Kuzu bugün içmedim kramplar geçti fakat sancılar geçmedi dahaAa o çok önemli bak. Vallahi de billahi de. Ağır ilaç bak kesinlikle 2 saat dik dur. Ben 1 kez dikkat etmedim inanılmazdı midem anlatamam yani.
yapcak bişi yok canım şansıma artıkO zman bu kızcağızı kötü eden ilaç olmuş canım
Ayy güzelim benim ne kadar tatlı bir yola çıkmıssın hayırlı sağlıklı miniklerle sonuçlansın inşAllahBakalım bu ay kimlerlerle aynı yolda ilelemeye başlıyoruz.
Şimdiden kasım gelsin diye sabırsızlanıyorum. 2 kasımda randevum var iğneler başlanacak.
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
İnşallah canım yaa zaten bu konuda acemiydim ilk denemem keşke böle bişi gelmeseydi başıma yapcak bişi yok rabbim yardımcmız olsun ama keşke ben de diğerleri gibi bu süreci normal atlatsaydımSuyu bol iç ve kötü düşünme bak sana kendi sürecimi anlattım canım rabbim nasip edecekse iki taş arasında bile eder sakin ol rahatlamaya çalış
Bebeğim prensesim. Duanı aldım ya daha bana bir şey olmaz. Allah razı olsun. Allah hepimizin kalbini şenlendirsin.Ayy güzelim benim ne kadar tatlı bir yola çıkmıssın hayırlı sağlıklı miniklerle sonuçlansın inşAllah
Amin çiçeğim Aminn sana ve bu yola çıkan herkese nasip etsin Rabbim annelik çok yakışacakBebeğim prensesim. Duanı aldım ya daha bana bir şey olmaz. Allah razı olsun. Allah hepimizin kalbini şenlendirsin.
Gerçekten çok balsın.Amin çiçeğim Aminn sana ve bu yola çıkan herkese nasip etsin Rabbim annelik çok yakışacak
Aynen korkma canım oluyo öyleGünaydın canlar. Bugün 2 iğne yerinden de kan çıktı birazcık. Kızardı. Normal di mi?
Sağol canım. Sen nasılsın?Aynen korkma canım oluyo öyle
Ben ağrılarım azalıo biraz ishal durumuda biraz geçio gibi valla kuzu bu ağrılardan bişi hissedemiomki ay normale dönsem rahatlıcamSağol canım. Sen nasılsın?