- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
İnsallah çok heycanlı bi sürec nasıl stres yapmadn gecicek blmiyorumHoşgeldin. Ben daha başlamadım nasıl ilerlediğini tam bilemiuorum ama ilk seferi olmayanlar yardımcı olurlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah çok heycanlı bi sürec nasıl stres yapmadn gecicek blmiyorumHoşgeldin. Ben daha başlamadım nasıl ilerlediğini tam bilemiuorum ama ilk seferi olmayanlar yardımcı olurlar.
Hayırlı olsun canım çıkmış raporun. Inşallah her sey yolunda gider bu ay transferin olur8Bakalım bu ay kimlerlerle aynı yolda ilelemeye başlıyoruz.
Şimdiden kasım gelsin diye sabırsızlanıyorum. 2 kasımda randevum var iğneler başlanacak.
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Oh canım yarasın muhteşem yumurtaların olsun.Merhaba kızlar benim de bugun adetimin ikinci günü. Doktor 2 tane iğne yazdı
Gonel f ve merionel göbekten yapıyorm ikisini de ilk dozu vurdum biraz önce
İnşallah. Sen neler yapıyosun?Hayırlı olsun canım çıkmış raporun. Inşallah her sey yolunda gider bu ay transferin olur
Güzel haberleri bekliyorum mutlaka
Bilmiyorum ben de merak etrim şimdi.Gonel f vurduğum yerden 1 damla kan çıktı normal mi sizce
Canım inşallah hepimizin olsunOh canım yarasın muhteşem yumurtaların olsun.
Yanlış bşey mi yaptım acabaBilmiyorum ben de merak etrim şimdi.
Sen raporlu yaptırmıyordun di mi?Canım inşallah hepimizin olsun
Yok canım raporlu değilSen raporlu yaptırmıyordun di mi?
Sanmam ya.Yanlış bşey mi yaptım acaba
Bana da gelirken gonal f ve merional getir dediler.Yok canım raporlu değil
İnşAllah canım zaten insan bi geriliyor şırıngaya çekerken tam olarak gelmiyor gibi dibinde kalıyor gibi ilk günün acemiliği heraldeSanmam ya.
Ne zman gidiyorsun canım nasıl kullanacağını falan anlatırlar belki ya da ilk dozu kendileri yapar senin görmen içinBana da gelirken gonal f ve merional getir dediler.
Ben de dün videolar izledim biraz. İğneyi hazırladıktan sonra ilacı buzdolabına koymak gerekiyomuş bunu bilmiyodum mesela.İnşAllah canım zaten insan bi geriliyor şırıngaya çekerken tam olarak gelmiyor gibi dibinde kalıyor gibi ilk günün acemiliği heralde
Evet galiba öyle yapacaklar. 2 kasım randevum. 31nde regl gelmesi gerek.Ne zman gidiyorsun canım nasıl kullanacağını falan anlatırlar belki ya da ilk dozu kendileri yapar senin görmen için
Evet canım gonelf koydum dolaba bende şimdi.Ben de dün videolar izledim biraz. İğneyi hazırladıktan sonra ilacı buzdolabına koymak gerekiyomuş bunu bilmiyodum mesela.
Hadi hayırlısı canım İnşAllah emeklerimizin karşılığını alırızEvet galiba öyle yapacaklar. 2 kasım randevum. 31nde regl gelmesi gerek.
Amin inşallah. Sen bi adım öndesin ben senden öğrenicdm adım adım detayları.Hadi hayırlısı canım İnşAllah emeklerimizin karşılığını alırız