Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Canım yazdım aslında ama sen görmedin demekki şuan hamile gözüküyorum allahtan bişey olmazsan en son ki değerim 153 çıktı 🤲
Kızlar bişi sorcam bugün kontrole gittim sağda yumurta yoktu solda 2 adet var görünen dendi sizce normal mi benim amh 021 falandı en son

Kızlar bişi sorcam bugün kontrole gittim sağda yumurta yoktu solda 2 adet var görünen dendi sizce normal mi benim amh 021 falandı en son
Bencede normal canım baya düşüş amh ama mesela opu da daha fazla bulunan da oluyor ayrıca sayı cidden hiç önemli değil önemli olan kalite

Bencede normal canım baya düşüş amh ama mesela opu da daha fazla bulunan da oluyor ayrıca sayı cidden hiç önemli değil önemli olan kalite
Evet doktorda öle dedi önemli olan kalitesi artık şansıma bakalım çarşamba yeniden gidicem bir de anestezi öncesi covit testi istediler

Hiç moralinizi bozmayın. Benim de amh: 0.41. İlk muayenede sağda yoktu, solda 2 adet çıkabilir denmişti ve ilaçlara başladık. Opuda 4 yumurta toplandı. 2 si 5. güne gitti dondurduk. Yani ilk başta görünemeyebiliyor yumurtalar. İlaçlarla daha da çoğalabilir.

Kızlar belki konusulmıştır bilemiyorum göremedim ama tüp bebek öncesi doğal olarak neler kullandınız yediniz içtiniz hem eşinz hemde kendiniz için

Hiç moralinizi bozmayın. Benim de amh: 0.41. İlk muayenede sağda yoktu, solda 2 adet çıkabilir denmişti ve ilaçlara başladık. Opuda 4 yumurta toplandı. 2 si 5. güne gitti dondurduk. Yani ilk başta görünemeyebiliyor yumurtalar. İlaçlarla daha da çoğalabilir.
Evet doktor da öyle dedi zaten daha büyüme aşamasındalar dedi çarşamba gidicem tekrar... teşekkür ederim moral oldu bana da 🥰 peki sizin transfer ne zman

Aslında tedavi başlamadan yapmaları daha mantıklı değil mi atıyorum covit testi pozitif çıkan birinin bu sefer tedavasi yarım kalır
Bizim hastanede oldu ya 2 opu iptal edildi. Ama testi yapsalar baştan çok erken olur insanlar durmuyo ki geziyo.

X