Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Pekiii transferden sonra ne zaman serbest olur acabaa?
İlk 3 ay duruma göre biliyorum opudan sonra ilişki yasak değil diye biliyorum korunmasız ilişki yasak gebelik olur diye ignelerden dolayı hormonlar tavan olunca gebelik ola biliyormuş

İlk 3 ay duruma göre biliyorum opudan sonra ilişki yasak değil diye biliyorum korunmasız ilişki yasak gebelik olur diye ignelerden dolayı hormonlar tavan olunca gebelik ola biliyormuş
😑 Bu ay sadece 1 kez oldu eşim eğitimdeydi. İlişki olunca çok kamama oldu. Şimdi lekelenmem var. Bir daha ne zaman olur bilmiyorum. 😑

😑 Bu ay sadece 1 kez oldu eşim eğitimdeydi. İlişki olunca çok kamama oldu. Şimdi lekelenmem var. Bir daha ne zaman olur bilmiyorum. 😑
Regl sonrası bende lekelenme olmadı regl bittiği gün olduysa lekelenme oluyor evet regl den 2 gün geçmesi gerekiyor yoksa lekelenme uzuyor

😑 Bu ay sadece 1 kez oldu eşim eğitimdeydi. İlişki olunca çok kamama oldu. Şimdi lekelenmem var. Bir daha ne zaman olur bilmiyorum.
Gebelik testi yaptım negatif dediniz o yüzden yasak degilmi dedim canım
Walla o ara bana bişi demediler negatif çıkınca bi kaç gün daha bekle olmadı adet söktürücü veririz dediler ama zaten oldum bi kaç gün sora

6 tane gonal napican Merve çok almışsın onların geri iadesi de yok ben hergun 325 vuruldum 4tane bile bitmedi bacım
Benim de 6 kutu gonal çok fazla ama eczane elimde fazla kalırsa alırım parası geri veririm dedi kalırsa vericem çok fazla ilaç var daha bi kısmı eczanede bekliyor

X