Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Şimdi mecbur reglden sonra hsg çekilecek. O çekilmeden olma bence tedavi. Bazı yerler yapıyomuş çünkü.
Ama sonucta bısı bıle cıksa topu topu ıkı kere falan kullanmaya baslamıs olcam ıgnelerı tedsvının uzun sure surup yarıda kalması daha kotu bnce bu covıdden dolayı

Ben iğneyi yaparken göbeğimi iki parmağımla makas alır gibi yapıyorum öyle vuruyorum çekerken gergiye getiriyorum öyle çekiyorum bende bı defa oldu geri gelir gibi birde hep aynı yere vurma benim aynı yere geldi zannettim geri gelince
Aynen bende göbeğimi sıkıp yapıyoruz bir gün bı taraftan bir gün bı taraftan ne bileyim geri çıkar gibi aklım karıştı yada iğnenin ucundaki mi oluyor

Ama sonucta bısı bıle cıksa topu topu ıkı kere falan kullanmaya baslamıs olcam ıgnelerı tedsvının uzun sure surup yarıda kalması daha kotu bnce bu covıdden dolayı
Benim kafam çok karıştı. Ya da seni başkasıyla mı karıştırdım ben ya. Sen baştan anlatsana ne oluyo ne kullandın ne durumdasın.

Benim kafam çok karıştı. Ya da seni başkasıyla mı karıştırdım ben ya. Sen baştan anlatsana ne oluyo ne kullandın ne durumdasın.
Sımdı benım adetım duzensız tup bebege baslıyoruz ama adet olmadan baslayamıyoruz tabıkı doktor rutın kan testlerı berdı bu ılac bıtene kadar hsgnıde cekıxem dedı bı aylık arada vıtamın falan verdı ama ben adet olsum daha bıkere kullandım ılacı sımdı baslanırmı bana tedavı sızce

Sımdı benım adetım duzensız tup bebege baslıyoruz ama adet olmadan baslayamıyoruz tabıkı doktor rutın kan testlerı berdı bu ılac bıtene kadar hsgnıde cekıxem dedı bı aylık arada vıtamın falan verdı ama ben adet olsum daha bıkere kullandım ılacı sımdı baslanırmı bana tedavı sızce
İlaç ne kullanıyosun? Vallahi kan testleri regl değilken bi hemogram fikan bakar yani. Regl olunca hormonlara bakar bu daha önemli. Bence reglini olursun. Bitince hsg öbür ay da tedavi başlar.

Dolapta olan yetiyor aslında ozaman 2 Nci iğneyi açmaya gerek yok gibi benim bugün ikinci günümdü acemilik işte ialçları anlayana kadar anca kötü vurdum heralde etlerim acayip acıo
Anlıyorm canım acemilik benım de öyle olmuştu göbeğini güzel kavra vururken. Ne kadar doz vuruyorsun günlük

Gerçekten biraz fazlaymış canım ama demek ki doktor öyle gerek görmüş
Bunların yanında vitamin ve femara da kullanıyorum.. eşim de sorun zaten yok ben de görünürde yumurta rezervi düşük dendi burdan edindiğim bilgilere göre benim ilaçlar çok gibi bilmiom

Bunların yanında vitamin ve femara da kullanıyorum.. eşim de sorun zaten yok ben de görünürde yumurta rezervi düşük dendi burdan edindiğim bilgilere göre benim ilaçlar çok gibi bilmiom
Ben daha kullanmaya başlamadım ama benim de çok. Toplu aldım ilaçları 6 gonal f 14 merional var elimde. Bakalım nasıl kullanacam.

Ben daha kullanmaya başlamadım ama benim de çok. Toplu aldım ilaçları 6 gonal f 14 merional var elimde. Bakalım nasıl kullanacam.
Benim de aynı 6 gonal diğerleri daha fazla galiba:) regli mi bekliyorsun bakalım senin doz nasıl olcak bu arada nerde yaptırıyorsun benim ilk denemem olcak p.tesi gel dediler 5 şinci günüm kontrol için heralde

Canım yumurta rezervi düşük olduğu için yüksek kullanıyorsun o zman dozun normal iğneyi yap 5 kadar say öyle çek iğneyi. Bence kendin daha iyi yaparsın kendin yap dik şekilde sapla iğneyi

Canım yumurta rezervi düşük olduğu için yüksek kullanıyorsun o zman dozun normal iğneyi yap 5 kadar say öyle çek iğneyi. Bence kendin daha iyi yaparsın kendin yap dik şekilde sapla iğneyi
Aslında evet dün bi tanesini yaptım daha az acıttım yarın kendim yapcam bakalım p.tesi gel dediler senin kaçıncı günün

X